Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no to zobacz,czy jeszcze sa bilety na prom ,na 16-chociarz kawalek polecielibysmy razem... :naughty:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co wy gadacie wogule... moze skoczmy razem, znacyz jesli wam pasuje rownoczesnie z nami ... my jakos rpom na rano mamy, ale musze sprawdzic dokladnie jak i co ...

Opublikowano

Dam Ci znac na PW jak sie zdecydujemy

PS:Czeba nakrecac temat nastepnego spota bo coraz mniej osob tu zaglada,a do obgadania jest wiele :hi:

Opublikowano
  • Autor

no ja juz mam bilety na 16 kupione-wiec jade o tej porze na pewno-z rana fizycznie nie dam rady,bo bede z 6 godzin i tak jechal na prom...a z dzieciakami,to wole z rana wyjechac i na prom,potem mi zasna i mam ich z glowy we francji i niemcach...a w nocy ich budzic,zeby dojechac na rano na prom,potem caly dzien sie meczyc... :thumbdown:

Opublikowano

Czolem ALL...

Szkada ze mnie tam nie bylo, teraz strasznie zaluje, ale tak wyszlo... :(:angry:

Mam pytanko kto przyjechal tym cudem R8?

Opublikowano

SLAY wlansie dostalem DVD od ciebie z materialami....czekam na reszte...jak skolekcjonuje wszystkie nagrania zabiore sie za robote...:)

Opublikowano

To gitarka ... Firma nie zawodzi nawet za FREE:) heh.

Ludzie ludzie przesylajcie ffshyzdko do HUAN-a dopOOki chłopak ma chęci :) pzdr

Opublikowano
  • Autor

Mam pytanko kto przyjechal tym cudem R8

szef Rower'a AKP,nota bene audi maniak,a co do spotkania-przyjedziesz na nastepne :wink4:
Opublikowano

Mam pytanko kto przyjechal tym cudem R8

szef Rower'a AKP,nota bene audi maniak,a co do spotkania-przyjedziesz na nastepne :wink4:

Bo bedzie R8 v10 :D

Opublikowano
  • Autor

...i znow sie cos zapali... :decayed:

Opublikowano

CWK_S_L_A_Y a ty o kturej masz prom bo ja jakos o 10.00 chyba

Opublikowano

moze wrocimy do tematu spotu trzeba cos zaczac kombinowac

Opublikowano

ja to moge dopiero zaczac kombinowac po powrocie z polski,tylko ja zawsze jak wracam to jestem splukany i potrzebuje czasu na regeneracje mojego konta :lol1:

Opublikowano
  • Autor

...to tak,jak jabede sie angazowal w jakis spot,czy zlot dopiero po powrocie :wink4:

Opublikowano

co tam na obczyźnie :naughty:

Opublikowano

Siema panowie.

Oto moje wypociny--->

mam jeszcze jeden,ale musze troszke obrobić,tutaj macie zwiastun jeszcze raz przerobiony na telefon.Ktoś już przerabiał,ale u mnie to nie chodziło,ten działa mam nokie 6680---> http://rapidshare.com/files/256591058/aaa.html

Pozdro

Opublikowano

ach tam przezywacie ... podejrzewam ze wiekszosc z nas wraca lekko ogolocona na koncie, ale przeciez myslec mozna, to nie ksoztuje, a koszta dopiero sa w dniu spotu tak czy inaczej ... wiec nie ma co płakać tylko trzeba zacząć kombinować ... Londyńczykom i tak się nie uda uciec, spotykamy sie na GOKARTY i nie ma to tamto ... pytanie tylko- kiedy??

Szkopek - my chyba walimy z samego rana, okolo 6 prom, zeby w dzien sobie leciec i na wieczor byc w chacie ... lipa tylko ze pod slonce cala droge :(

Opublikowano
Szkopek - my chyba walimy z samego rana, okolo 6 prom, zeby w dzien sobie leciec i na wieczor byc w chacie ...

jak kolo ciebie smigne gdzies u germanow to ci awaryjkami mrygne......... :decayed:

Opublikowano

fajnie sobie to organizujecie .... jak na te filmiki patrze aż tęsknie za domem rodzinnym ...nie wiem dlaczego :)