CWK_S_L_A_Y Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Gratulacje .... miłego wychowywania małej i dopieszczania żonki ... powodzonka
duch-76 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 no Dominik gratulacje i wszystkiego dobrego z nowym urwipołciem
domjenick Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dzięki wszystkim raz jeszcze nr konta na które mozna przesyłać datki podaje na PW
zwierzakfm Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 pod warunkiem. ze postawisz krate wysokooktanowego napoju na najblizszym zlocie
ALBINEK Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Nie śpimy ,zrobiło się ciepło to grillujemy
domjenick Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Nie śpimy ,zrobiło się ciepło to grillujemy już od rana,czy jeszcze od wczoraj?
ALBINEK Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Od wczoraj .Zimno było jak cholera ale w dobrym towarzystwie zabawa zawsze jest udana
Hosse88 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 lo tam zimno, dzisiaj oprocz zimna padalo a nawet lalo ale ognisko nad woda i szczupakobranie udane... :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 ...jaki deszcz...jakie zimno...a ja myślałem,że to ja mieszkam najbliżej Bieguna...
duch-76 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no co się teraz dzieje za oknem u mnie po prostu masakra słoneczko przygrzewa jak głupie normalnie chciałoby się pojechać na majówkę a tu lipa do roboty trzeba śmigać chyba muszę zacząć grywać w totka ....
M_ILES Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Serwus panowie! Jak tam bank holiday spedzacie? Fajnie byloby w takim terminie zlocik zrobic? Tak a propos, zabiercie na zlocik kogos?(Zony, dziewczyny?) Pozdr
duch-76 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Tak a propos, zabiercie na zlocik kogos?(Zony, dziewczyny?) Pozdr to zależy jak twoja dziewczyna,żona (niepotrzebne skreślić) zapatruje się na pogawędki samochodziarzy z własnego doświadczenia wiem że jak na zlocik przyjeżdżało dużo osób towarzyszących to jeszcze było jako tako i moja pani się nie nudziła ,ale jak byłem na zlocie gdzie prawie pań nie było to się nudziła . no wyobraź sobie sytuację że ona bierze cię na spotkanie np.fryzjerek pewnie nie byłbyś zbytnio zainteresowany to po pierwsze a po drugie nie bardzo byś wiedział o czym one gadają także to zależy .... pozdro
M_ILES Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Dlatego licze na to, ze inni koledzy tez zabieraja swoje malzonki czy partnerki, wowczas wilk syty i owca cala :> :> :>
Rekomendowane odpowiedzi