ALBINEK Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ustalmy date i na jednodniowy spocik możemy podjechać.Chętnie poznam więcej osób z bzikiem na jedną marke :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_ILES Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Moze jednak dojdziemy do porozumienia w sprawie miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 jestem jak najbardziej za tylko musze jakims cudem zlozyc moja szkatulke co by byla do jazdy a do tego musze zdobyc reszte pierdolek ale nawet jak nie dam rady to i tak tam dojade tylko moze czyms innym znaczy zony szkrabem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 więc miejsce jest-kto chce-pojedzie... zobaczymy,czy taka forma spotkań się przyjmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Juz sie organizatorzy o to postaraja zeby dobrze wszystkich skasowac za parking chyba ze będzie za free. Ja mam w Hull coś podobnego latem w east park i jest całkiem fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Domienick przyjedziesz niestety Andrzejku-tym razem nie dam rady,z różnych powodów-ale,jak zwykle-służę pomocą w ogarnięciu tematu,na łamach forum...proponuję założyć nowy wątek w tym dziale-info czas,miejsce,godzina-nie każdy nowy,czyta ten temat,a jako osobny-wyświetli się każdemu,po kliknięciu na opcję " pokaz wszystkie nieprzreczytane tematy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Zobaczmy czy w ogóle będzie jakieś zainteresowanie.Szkoda że nie możesz ,rozumiem .Może następnym razem albo coś u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Zobaczmy czy w ogóle będzie jakieś zainteresowanie.Szkoda że nie możesz ,rozumiem .Może następnym razem albo coś u ciebie i u mnie można by coś zrobić...tereny ciekawe-Zamki dookoła,ciekawe Wybrzeże...nie ma problemu-ale może najpierw Wasze propozycje,ja mogę jedynie wspólną trasę po Wybrzeżu zorganizować-jedyne koszta-to paliwo,bo grila nad morzem też da się zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Jestem za ale to po tym.I tak chcę trochę zwiedzić Twoje strony,więc pasowałoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 nie ma problemu-ze Szkocji pewnie też ktoś przyjedzie,bo do "kreski" tylko 30 pare km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO-KASTA Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam Panowie wlasnie zamiescilem info nt letniego zlotu AM :http://www.a4-klub.pl/smf/reszta_swiata/2325_lipcaletni_zlot_audimaniacs-t132510.0.html;new#new Liczymy na wasza obecnosc Pozdrawiam: Mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch-76 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 nie ma problemu-ze Szkocji pewnie też ktoś przyjedzie,bo do "kreski" tylko 30 pare km no i pierwszego ochotnika ze Szkocji już masz może ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam Panowie wlasnie zamiescilem info nt letniego zlotu AM :http://www.a4-klub.pl/smf/reszta_swiata/2325_lipcaletni_zlot_audimaniacs-t132510.0.html;new#new Liczymy na wasza obecnosc Pozdrawiam: Mario Dzięki Mario !!! Pozdrawiam serdecznie całą ekipę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 spotkanie w Yorku -link do tematu- http://www.a4-klub.pl/smf/spotkanie_w_york-t132516.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Mam małego pomysla na czerwiec Co by newcastle odwiedzić na mini spota można tez na zakupy wstąpić metro shopping Centre tak wiec pomysł jest ciekwe czy jest opcja żeby wypalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzakfm Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 fajnie, ze znow sie zaczelo ruszac cos tutaj ALBINEK wiesz, ze zawsze jestescie mile widziani na kazdym zlocie AM wiec licze na to, ze sie zobaczymy wkrotce nad jeziorkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Dzięki koledzy to miłe z waszej strony jak nie wyjadę do PL. w tym czasie to na pewno się pokażę.Okres wakacyjny jeszcze nie mam sprecyzowanych planów ,wkrótce się wszystko wyjaśnii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Mam małego pomysla na czerwiec Co by newcastle odwiedzić na mini spota można tez na zakupy wstąpić metro shopping Centre tak wiec pomysł jest ciekwe czy jest opcja żeby wypalił ja mieszkam jakieś 40 min drogi od NC,ale za to w pięknej okolicy,przecież ,jak przyjedziesz-na zakupy Cię nie zabierzemy Myślę,że ja i Zbyszek z Consett,jak do tej pory przyjedzie z PL-pewnie też się pojawi...U mnie w Alnwick-za dużo się nie dzieje,bo i miasteczko malutkie-ale jak ktoś lubi Morze-to 5 minut drogi ode mnie-Alnmouth,śliczna wioseczka nad samym morzem,plaża-ciekawe miejsce na spotkanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 To jest właśnie coś dla mnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 to co? w czerwcu u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi