marcin_ivan Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 co bądź tobie tylko zyczc wszystkiego co naj.... A dziękować dziękować :> Rozumiem ze się pochwalisz jakimiś fotkami po powrocie skoro muszę :gwizdanie:
M_ILES Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 No jak tam koledzy?Beda jacys chetni na minispocik gdzies w okolicy? Moze nad morzem, na wschodnim wybrzezu? Pogoda taka piekna... :gwizdanie: Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 No jak tam koledzy?Beda jacys chetni na minispocik gdzies w okolicy? Moze nad morzem, na wschodnim wybrzezu? Pogoda taka piekna... :gwizdanie: Pozdrawiam pierwszy,lub drugi tydzień czerwca-zależnie od pogody u mnie Panowie- nie wiem,czy już widzieliście ten temat,jeśli nie-zapraszam do zapoznania się http://www.a4-klub.pl/smf/serwer_klubowy-t134351.0.html
kris_lpgcars Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 no to sie naczytalem i mam problem bo bym sie dorzucil ale co najdalej paypalem bo konta w polsce nie mam a moj bank mnie wyczesze z kasy jak sprubuje kilkanascie funtow wyslac to moze sie do kogos dorzuce latwiej by bylo ...
kris_lpgcars Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 jakby co to wyslalem pw do hugo zobacze co odpowie
domjenick Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 jakby co to wyslalem pw do hugo zobacze co odpowie już tez Mu napisałem-nic nie zaszkodzi,jak kilka PW dostanie
truckmaniac Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 jakby co to wyslalem pw do hugo zobacze co odpowie już tez Mu napisałem-nic nie zaszkodzi,jak kilka PW dostanie Z tego, co zauważyłem, to w pierwszym poście pojawiła się opcja Pay Pal
domjenick Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 Z tego, co zauważyłem, to w pierwszym poście pojawiła się opcja Pay Pal :naughty: będzie można coś wysłac-nawet dla mnie osobiście lepiej-bo z UK-25 funtów same koszta przelewu z mojego banku taniej jest tylko do stref "europieniężnych",ale i tak lekka przesada--do lipca jest jeszcze czas,więc można teraz troszkę,może troszkę w pózniejszym czasie
truckmaniac Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Z tego, co zauważyłem, to w pierwszym poście pojawiła się opcja Pay Pal :naughty: będzie można coś wysłac-nawet dla mnie osobiście lepiej-bo z UK-25 funtów same koszta przelewu z mojego banku taniej jest tylko do stref "europieniężnych",ale i tak lekka przesada--do lipca jest jeszcze czas,więc można teraz troszkę,może troszkę w pózniejszym czasie Masakra.Z Włoch też przelewy najtańsze nie są, dlatego ciągle trzymam konto w Polsce
Hosse88 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Z tego, co zauważyłem, to w pierwszym poście pojawiła się opcja Pay Pal :naughty: będzie można coś wysłac-nawet dla mnie osobiście lepiej-bo z UK-25 funtów same koszta przelewu z mojego banku taniej jest tylko do stref "europieniężnych",ale i tak lekka przesada--do lipca jest jeszcze czas,więc można teraz troszkę,może troszkę w pózniejszym czasie a kto to wysyla kase z banku? "speedfast" mozesz wyslac chyba jakos 3 czy 4k GBP jednego dnia i placisz za to 3GBP, stala oplata, kasa na koncie odbiorcy na nastepny roboczy dzien i z tego co wiem jest wiele takich firm... :gwizdanie:
kris_lpgcars Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 A ja tam i się dorzuce ale najpierw muszę do wypłaty poczekać bo teraz pusty jestem jak bebenek co bądź czasu jest wiec się nie spóźnie
domjenick Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 nie ma żadnego nacisku-każdy daje ile może i kiedy chce-termin do 15 lipca
ALBINEK Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Do nas wszystkich wyspiarzy :Może Przelejmy jakąś określoną kwotę na konto np.Dominika jeśli się zgadza i On może ją przesłać przez Western Union gdzie opłata wynosi około 6 funtów lub przez Tesco opłata 3 funty i po problemie.Proponuje złożyć się po 10 fuli tak że nikt tego nie odczuje co wy na to ?
domjenick Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 Andrzej -ja już przelałem przez Paypala,jest jeszcze taniej-
ALBINEK Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Jak możesz podaj nr.konta oficjalnie i już kasa leci.Możesz zrobić drugą listę nas wyspiarzy tutaj w tym wątku zobaczymy jak to wyjdzie .
ALBINEK Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Mam ale nie bardzo kumam co i jak zrobić ;( .Kase na konto osobiste już wpłacałem przez Internet Banking :>
domjenick Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 Panowie-proponuję wysyłać pieniądze indywidualnie,gdyż miałem niedawno dochodzenie podatkowe i raczej wolę unikac niekontrolowanych wpłat na konto-wiąże się to z długim i uciążliwym tłumaczeniem etc-każdy,kto chce wpłacić jakąś kwotę-służe pomoca,jak to zrobić poprzez paypal-jest to na prawdę proste-pieniądze na koncie Prezesa,beda w ciągu kilku minut
ALBINEK Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ,Jestem po rozmowie z Dominikiem ,racja mogłoby to ściągnąć na niego kłopoty ,lepiej tego uniknąć .Wytłumaczył mi to jak i co i teraz wiem że to nie żadna sztuka skorzystać z PAY PAL:tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi