domjenick Opublikowano 27 Września 2014 Autor Opublikowano 27 Września 2014 Panowie potrzebuje sprawdzić jedno auto w Bradford Honda CR-V dla żony ktoś jest może z okolic? please Albinek mieszka w bradford- zagadaj do niego, albo napisz na http://www.audi-maniacs.com/index.php
darecy Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Dzięki Dominiq Czy teraz tam macie główne pogaduszki klubu na wyspach?
domjenick Opublikowano 27 Września 2014 Autor Opublikowano 27 Września 2014 nie wiem, ja tutaj siedzę, ale spora grupa jest tam, więc jak chcesz coś sprawdzić, czy coś- to tam na pewno będzie szybciej
darecy Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Zalogowałem się... Andrzej żyje tam jako "ALBINERO", tak mi się zdaje, zaraz go wywołam do tablicy
Arkadiush Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ja jestem z Worcester. ja jutro tam będę od rana ;]
zwierzakfm Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Przeprowadzasz się, czy zwiedzasz?
Arkadiush Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Przeprowadzasz się, czy zwiedzasz? A zwiedzam można się styknać jak coś jak masz czas ;]
zwierzakfm Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 W tygodniu pracuje, ale w weekend można się umówić na małego spota
Arkadiush Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 W tygodniu pracuje, ale w weekend można się umówić na małego spota nie mam czym narazie bez auta jestem Panowie z innej beczki. Ma ktoś tutaj do pożyczenia windowsa 7 ? bo u mnie siadł a nie mam płyty a ściąga mi się jak krew z nosa ;/ chyba że macie stronkę z której można koledzy podpowiecie mi jak tu jest z autem ubezpieczeniem i jazda do polski? itp
domjenick Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 koledzy podpowiecie mi jak tu jest z autem ubezpieczeniem i jazda do polski musisz popatrzyć w polisę, czy obejmuje inne Kraje- jak nie- dzwonisz i wykupujesz na czas, jaki zamierzasz być poza uk-płacisz, jedziesz, korzystasz...
Buszek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja mam w admiral u nich jest 30 dni w jednym ciagu i 90 w roku można bez problemu jechać i zgłaszać nie trzeba
barrowiec1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Panowie, kto ma zegar sterowany radiowo w b6/b7 i zakodowany licznik na Europę? Zastanawia mnie jak to działa... Rozumiem jak w Polsce, czy tam w Europie sygnał jest odczytywany, ale jak w UK ściągnie sygnał i licznik jest na eu to??? A może to z rds-a jest zczytywane?
domjenick Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 licznik jest na eu to to będzie pokazywał w km i stopniach celsjusza, nic poza tym, sygnał jest podawany i synchronizowany ze stacjami radiowymi
Rekomendowane odpowiedzi