Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest piatek...nie marudz..ja wlasnie sciagam gre w robocie...bo nie ma nic do roboty hehe :) w cos musze pograc...co do spotu pozniejszego...ustalimy date i miejsce po lipcowym...:)

Domjenick mozesz wrzucic duza reklamowke do postu glownego, ktory pokazuje sie na kazdej podstronie tematu? Wygladaloby to troche bardziej pro :)

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co za gre sciagasz tez bym w cos popykał bo troszke nuda a w domu pusto :/

Opublikowano

no to wy macie zaj****cię bo ja pracuje, latam Vanem po zachodnim londynie a wy się obijacie :P

Opublikowano

hehe ktos musi .....

Opublikowano

Mnie w weekendy nawet prezio Kaczynski nie ruszy do roboty hehe :) A co do gier...pogralem troche w Football Managera, a teraz dopadlem stara gierke The Wiggles...wlasnie koncze zasysac..:)

Opublikowano

Dla niego to w tygodniu bym nie robił. Heh

Opublikowano

Domienick możesz śmiało zaktualizować ,Albinek z Dorotą. Dla zainteresowanych tor kartingowy też jest w Bradford.

Opublikowano

Co ty gadasz?! A dałbyś radę przed spotem się dowiedzieć może jak to wygląda, ile przed trzeba robić rezerwacje itd, chłopaki może w niedzielę byśmy się skusilo na trochę szaleństwa?? Mistrzem nie jestem ale uwielbiam pozapieprzac.

Opublikowano

nie głupi pomysł jestem za ja juz jade taki kawał to dlaczego nie

Opublikowano

Proszzzz....

http://www.bradfordgokarting.co.uk/

Ceny zachecaja...

Arrive & Drive

30 MIN >>>>>>>>>>>@£20.00

45 MIN >>>>>>>>>>>@£30.00

60 MIN >>>>>>>>>>>@£36.00

ALL THE FOLLOWING EVENTS COME WITH A 1ST, 2ND AND 3RD TROPHY AND BOOK THE TRACK JUST FOR YOUR GROUP ONLY

Ironman Event

30 MIN IRONMAN

10 laps PRACTICE & 30 MIN. NON-STOP RACE >>>>> 6+ DRIVERS @ £26 PPS

40 MIN IRONMAN

10 laps PRACTICE & 40 MIN. NON-STOP RACE >>>>> 6+ DRIVERS @ £32 PPS

50 MIN IRONMAN

10 laps PRACTICE & 50 MIN. NON STOP RACE >>>>> 6+ DRIVERS @ £36 PPS

Endurance

1 HOUR

10 MIN PRACTICE, THEN A ONE HR. NON-STOP RACE> 6 KARTS + @ £60 PK

1 1/2 HOURS

10 MIN PRACTICE, THEN A 1 1/2 HRS. NON-STOP RACE > 6 KARTS + @ £75 PK

2 HOURS

15 MIN PRACTICE, THEN A 2 HRS. NON-STOP RACE >> 7 KARTS + @ £90PK

Czyli jezeli bedzie wiecej niz 6 kierowcow karta...a zapewne bedzie...wlaczajac w to nasze kobiety (moja z pewnoscia nie odpusci i wsiadzie jako pierwsza) to mozemy zorganizowac zawody na koniec ktorych otrzymamy puchary i inne bzdury :)

Tor oddalony jest o 2 mile od miejsca zbiorki :)

Opublikowano

w niedziele mozna z rana takie cos zorganizowac moja kibitka uwielbia kokarty napewno bedzie chetna

Opublikowano

za***iście , sorry za słownictwo ale nie moglem sie powstrzymac... a więc Walimy w niedziele pospotkaniową chłopaki i dziewczyny, hmm ...

OK- ja umywam sie na weekend do Doncaster ( nieopodal Leeds), czasami tu zerkne na telefonie, a wy dalej dopieszczajcie plan na lipiec ... Bless U All

PS:Ceny to śmiech ... Tutaj za zwykła przejażdzke 30min, wołaja conajmniej 35-40 i to jeszcze tor na Hali...

Opublikowano

czyli na slocie mamy "szybki instruktaz,jak korzystać z Vaga" by domjenick :wink4::polew: :polew: :polew:

DOMJENICK - a tego vaga to masz pod USB czy pod port seryjny? ja tez posadam soft ale nie mam jeszcze kabla, wiec moze bym przetestowal Twoj i pozniej sobie kupil.

ja mam pod USB[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:36_________________________________________________a jaki Vag?

soft to VCDS AKP 805.1 z Ross-Tech (polsko-jezyczna), wersja moze byc juz troche nieaktualna, bo sciagalem pare miesiacy temu. soft obsluguje COM i USB, zobaczymy jak podlacze kabel czy smiga (mam nadzieje, ze ktos na chwile kabel uzyczy:)

Opublikowano
  • Autor

soft to nie wszystko-potrzeba jeszcze kodu aktywacyjnego-a ten albo ross-tech-lub crack,ale z doswiadczenia wiem,ze wersja 409 i wyzsze nie da rady dobrze scrackowac,bedzie dzialal,ale jest duzo kombinacji-mozna kupic klona 704 chyba -od jednego goscia na Forum,nota bene Albinek kupil od Niego,dziala ,ale nie sciagniesz tego nigdzie i nie dostaniesz za darmo...niestety-za dobre "klony"trzeba zaplacic,a cracki-to tylko taka "podrobka" te programy sa dobrze zabezpieczone...starsze jak 303,czy 312 mozna wygenerowac kod,ale jedynym problemem moze sie stac na Viscie ,ze antywirus bedzie generator widzial,jako trojana :wink4:

Opublikowano

ok, zobaczymy jak sie spotkamy, zawsze mozna wymienic sie softem:)

Opublikowano
  • Autor

ok, zobaczymy jak sie spotkamy, zawsze mozna wymienic sie softem:)

pewnie :wink4:
Opublikowano

Mozembscie tak podzielili sie waszymi opiniami i wrazeniami na temat nowych pomyslow panowie? :) Zamiast od 80ciu ostatnich postow gadac o VAGu...:) VAG to VAG...albo cie stac....albo nie :)

Opublikowano

Przy weekendzie nikt nie ma siły na myślenie :)