Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolego matysssuk widze ze jestes Burton, o ktorej startujesz na spota?

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chcialem jechac juz tak o 12, zeby jechac najpierw do hotelu i wszystko wybadac. Skad leciesz? Chcesz smignac na dwa auta?

Opublikowano

ze Swadlincote do Burton mam 7mil

jak narazie jestem umowiony z kolega zwierzakfm na j11 o 14tej

Opublikowano

ALBINEK- masz na myśli ten piątek lub sobotę czy przed spotem?? Niewiem jak u was ale tutaj na kartach na których byłem trzeba było dzwonić conajmniej 4 dni przed bo mogli miejsc nie mieć , a tymbardzij dla tylu osób a więc może niech wszyscy się dopisuja jak najszybciej.

Myśle o tym piątku,póżniej może być faktycznie za póżno.

Opublikowano

A więc malina, będzie wiadomo już na czym stoimy w razie gdybyś potrzebował jakiejś kasy żeby zrobić rezerwacje dla wzYstkich to pisz, prześlemy jakos zebys nie musiał zakładać za "obcych". U nas np jest tak ze załatwić możesz tylko przez tel i robiac rezerwacje musisz podać numer karty, jeśli zrobisz rezerwacje i sie nie pojawisz to cię i tak skazują albo jeśli mniej osób będzie niż jest zarezerwowanych to też kasują i tak za pełna rezerwacje. A więc obadaj temat i wał jak coś.

Opublikowano

zapiszcie tam na karting tylko jedna osobe ode mnie, bo chyba nie bedziemy mogli razem jezdzic.

Opublikowano

Witam

Widze ze sie ciekawy spocik szykuje, moze i ja sie pojawie chociaz na kilka godzin bo troszke mnie ograniczaja sprawy zawodowe. Bedzie ktos na spocie z VAGiem??

Opublikowano

Witam

Widze ze sie ciekawy spocik szykuje, moze i ja sie pojawie chociaz na kilka godzin bo troszke mnie ograniczaja sprawy zawodowe. Bedzie ktos na spocie z VAGiem??

Drogi kolego jesli chodzi o Vag-a to bedzie napewno ktos mial ale gdybys przeczytal wczesniejsze posty odnosnie tego zloto to bys wiedzial dokladnie kto bedzie mial ale zapraszamy jak najbardziej bedzie grill a w niedziele rano jedziemy na karting wiec jak cos to dopisuj sie piszac na priv do Domjenick-a on jest organizatorem tutaj.

Opublikowano

Vag bedzie i to nie jeden naprwno ... zapraszamy ...

Opublikowano

Vag bedzie i to nie jeden naprwno ... zapraszamy ...

To elegancko, bo przy okazji musze kilka adaptacji zrobic :) miedzy innymi RNS-a :) Musze sie jeszcze dokladnie skonsultowac z moja druga polowa czy ona tez zemna pojedzie i wtedy dam ostateczna odpowiedz na PM.
Opublikowano

Robson i Zwierzak pojechal bym z Wami, ale chce raczej pojechac tam wczesniej. Jak cos to dam Wam znac.

P.S. Ja tez bede mial vaga, w wielu wersjach, m. in. tacho i commander + przetwornice, zeby pradu nie zabraklo:)

Opublikowano

mnie tez do kartingow prosze dopisac :evil:

Opublikowano
  • Autor

przypominam wszystkim,ze trzeba dac znac dokladnie ile osob jest chetnych na karting aktualizacja ostateczna nie dotyczy osob na liscie z watka glownego-to oczywiste, ale jesli ktos sie nie zdecydowal wczesniej,a bardzo by chcial,to prosze pisac PW do mnie,lub dzwonic 07809 427 255...jutro,jesli ktos przeczyta tego posta-prosze tylko dzwonic do 16 do mnie,bo nie bede mial dostepu do kompa, a o godzinie 16 bedzie robiona rezerwacja-wiec

jesli ktos reflektuje na karty-dzis PW i Telefon-jutro do 16 tylko telefon do mnie :wink4:

Opublikowano

Robson i Zwierzak pojechal bym z Wami, ale chce raczej pojechac tam wczesniej. Jak cos to dam Wam znac.

P.S. Ja tez bede mial vaga, w wielu wersjach, m. in. tacho i commander + przetwornice, zeby pradu nie zabraklo:)

ja moge jechac wczesniej, sobote nie pracuje. to zalezy od kolegi Robsona czy tez ma ochote jechac wczesniej (poki co jestesmy ustawieni na 14:00 na M42 J11)

Opublikowano

ja bym chcial sie w konwoju przejechac :naughty:, ale jeszcze nie wiadomo chyba o ktorej koledzy z londynu beda przejezdzac kolo nas

Opublikowano

mi tez zalezy zeby pojechac w konwoju i porobic jakies dore foty podrodze

Opublikowano

No my bedziemy najprawdopodobniej ok 13-13.30 wyjezdzac z wyznaczonego w watku powyzej serwisu na M1 (tak mi sie wydaje znaczy ale to jeszcze ustalimy...)a wiec spojrzcie mniej wiecej ile mil do was jest, podzielcie przez 80mil/h i bedziemy kolo was :) hehe... Ciekawy KonwOOj by sie uksztaltowal gdybysmy sie zgrali wszyscy :D

A Ja Jak Mam Robić Foty Podczas Jazdy??Ja Też Chcę ;( ;) ;( :)

Opublikowano

hehehe ja bede miał kobitke w aucie tak ze wynajme ja bedzie pstrykac jakis filmik ustuka itp

Opublikowano
  • Autor

hehehe ja bede miał kobitke w aucie tak ze wynajme ja bedzie pstrykac jakis filmik ustuka itp

pogadaj z Kobieta,zeby sie postarala i nagrala przejazd konwoju-dolaczymy do galerii :wink4:
Opublikowano

no właśnie, jak kazdy troche FoT pocisnie to w połączeniu cos ciekawego napewno wyjdzie ...