zwierzakfm Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 domjenick, to kiedy bedziesz gotowy na kolejny zlocik?
domjenick Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 teoretycznie jestem gotow caly czas,bo jeszcze jezdze z dymiaca rura ,ale jutru odstawiam rodzinke na lotnisko i wrzucam nowe turbo-bo wiesz,jak jest-odkrece turbo,urwie sie jakas srubka,zanim kupie druga-to czasu troche minie-a nie lubie wymieniac w aucie nic pod presja na spokojnie zamienie i bedzie gralo....i nie dymilo :gwizdanie: auto z uszkodzonym turbo,to jak czlowiek po zawale zyc sie ztym da,ale trzeba sie oszczedzac,bo nie wiadomo,kiedy znow nadejdzie chwila grozy...
ALBINEK Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Nie zazdroszcze takiej przygody.Ale cóż robić jeżdzić musimy.
jarko Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Uwaga :!: Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych. Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ << Serdecznie zapraszam Dziękujęi pozdrawiam
domjenick Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 ...a moze tak po prostu spotkamy sie znow w tym Hoteliku ,zostaniemy na noc,popijemy i pogadamy,gokarty na drugi dzien? z tego ,co pamietam,kazdy milo wspominal pobyt w hotelu u "wedzonego"-wiec moze jeszcze raz?-zagadac z nim mozna o wynajecie calego pietra...i sali na dole...
domjenick Opublikowano 16 Września 2009 Autor Opublikowano 16 Września 2009 pomyslalem o tym,ze przeciez mozna posiedziec i pogadac w Hotelu,pojezdzic na drugi dzien i tez moze byc fajnie,a zanim sie zbierzemy-to zrobi sie na zewnatrz chlodno,ze i tak trzeba bedzie poszukac jakiejsc miejscowki-wiec taka jest moja propozycja...
zwierzakfm Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 ja tam jestem za:) w hotelu u "wedzonego" bylo ok:) tym razem wybiore sie jednak na gokarty
ALBINEK Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Robi się powoli jesień, niestety na grillowanie za zimno
MARIO-KASTA Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 ohhhooo cos sie dzieje w temacie :> Gdziebyniebylo przyjade,ale...fajnie by bylo spotkac sie najpierw na parkingu krytym (chocby na tym pamietnym z ktorego nas wyj.. zeby moc poogladac furki,modyfikacje itp,a to dlatego zeby uniknac ciaglego wychodzenia z hotelu na parking "chodz zobaczyc to,chodz oblookac tamto".Aaa i mam nadzieje ze maja tam w Etapie sale konferencyjna zeby mozna bylo razem siasc i pogadac aha i bronka wypic :>
domjenick Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 no to sluchamy...kto za ,kto przeciw.....moze inny pomysl....
zwierzakfm Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 ja za, pogadac i poogladac auta zawsze moge:) i napic sie browarka tez
domjenick Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 ...no to czekamy na innych... [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 19:37_________________________________________________dodalem ankiete jakby co...
hhacek Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 ... przypominam ze w sobote 10 pazdziernika odbedzie sie Audi Driver Inetrnational... http://www.audidriverinternational.co.uk/ .... ja sie wybieram jak byc co..
domjenick Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 hhacek-porob zdjecia-poogladamy...
zwierzakfm Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 hhacek ja tez sie pewnie kopsne:) z tego co pamietam to jeszcze kilka innych osob mialo na to ochote:)
blondi Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Ja tez się wybieram z chłopakami ze Swidon 10 października na ta imprę jak ktoś ma ochotę to możemy się umówić na serwisie i jechać całą ekipą.pozdrawiam.
domjenick Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 ktos kliknął "inny pomysł"- powiecie co to za pomysł?
blondi Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 To ... przypominam ze w sobote 10 pazdziernika odbedzie sie Audi Driver Inetrnational... http://www.audidriverinternational.co.uk/ .... ja sie wybieram jak byc co.. To jest ten inny pomysł
Rekomendowane odpowiedzi