domjenick Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 Domin cos wspominales ze masz laczki do spalenia ...cos tam jeszcze zostalo... :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Październik 2009, 23:20_________________________________________________ Ok Hotel zarezerwowany takze panowie bez sciemy teraz :polew:
ALBINEK Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Prosta jest tylko jak długa ona musi być .Myślałem że ta hamownia to taka stacjonarna .Oczywiście według mojej opini VW to brat .
EUROCHIP Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Dlugosc zalezna od aut ktore bedziemy chamowali tzn. 3 bieg od 1tys obr do odciecia a nastepnie potrzebujemy aby auto zwolnilo o ok 30km/h na luzie bez hamowania. Przy dieslach to prosta nie musi byc az taka dluga problem robi sie przy silnika benzynowych gdzie predkosc dochodzi do ok 180km/h :gwizdanie: Dynomet to bardzo dokladna hamownia drogowa zakladana na kolo. Zaleta jest pomiar w warunkach rzeczywistych w ktorych nie ma problemu z chlodzeniem IC gdzie na hamowni stacjonarnej czesto z tym jest problem pomimo wentylatora. Zalecana do testowania aut wyzylowanych gdzie czesto stacjonarka nie daje rady. Jedna wazna sprawa wszyscy ktorzy beda hamowac swoje auta musza do tego czasu zwazyc swoje pojazdy jest to bardzo wazne aby pomiar byl idealny.
MARIO-KASTA Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 no to chyba tylko autostrada do takich predkosci i bedzie dobrze jak nam bana niewp...la
domjenick Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 1tys obr do odciecia a nastepnie potrzebujemy aby auto zwolnilo o ok 30km/h na luzie bez hamowania. ...no... to tak,jak spod swiatel,do nastepnych... [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 00:53_________________________________________________ problem robi sie przy silnika benzynowych gdzie predkosc dochodzi do ok 180km/h ...a kto Ci powiedzial,ze to problem... :polew:
MlodyBocek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Panowi chce przyjechac ale prosze o wytłumaczenie co jak gdzie bo jestem swiezy moge przyjechac na pare godzin ? czy jak to jest z hotelem nocleg biezemy po co ? pijemy tam czy co ?
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 spot jest pod adresem podanym na górze kazdej kolejnej strony, tam tez jest link do hotelu gdybys chcial zostac na noc z soboty na niedziele ... spotkanie pewnie ustalone zostanie na godzine popoludniową, ok 15-17 i bedzie trwalo do puznego wieczorka, nocleg w hotelu (tam tez impreska) i rano jakies sniadanie i zapewne wypad na kartingi ... a wiec tak to wyglada ...
grecco30 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 no w koncu mamy zlocik.rewelacja.dolaczam na 100%.pozdrawiam
lysaglaca Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 nie w koncu tylko kolejny w tym roku z ta sama ekipa dobrze mowie DOMI??
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 nie w koncu tylko kolejny w tym roku z ta sama ekipa dobrze mowie DOMI?? jasne...
tomek84dg Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 hej jestem nowy mam pytanko wy macie europejskie te furki cze brytyjskie? Niestey nie moge przyjechac tym razem bo jade do PL po moja slicznotke i dopiero nia tu przyjade pod koniec miesiaca pozdrawiam chlopaki fajna incjatywa
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 wiekszosc,z tego co pamietam to "angliki"
MARIO-KASTA Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 tomek84dg widze ze kolega ma ten sam silniczek Pomodzony?
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 Pomodzony? ...prace wciąż trwają...
MARIO-KASTA Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 a ty lachudro skad wiesz? twoj ziomek?
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 ...kazdy,kto ma JEDENOSIEMTURBO reza,wczesniej,czy pozniej-zakupil,wiec pierwszy krok ku rezaniu jest ,a to calosc...
MARIO-KASTA Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 hehe od czegos trzeba zaczac moze kiedy zobaczymy wyniki PS:ciekawe jak tam z ta prosta,mam nadzieje ze jakas znajda,choc do takich predkosci obstawiam autostrade
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 w Bradford pakistance scigaja sie na 1/4 ,wiec takich tras w miescie jest kilka... :gwizdanie:
magic1977 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Witam. Super bedzie Was znowu zobaczyc i tym razem jak wcześniej zadeklarowałem,zostane do niedzieli. Z pierwszego wywiadu wynika że z mojej okolicy poleci na chwile obecną 5 autek (4xA6 1xA4)ale to sie może w każdej chwili zmienic na + Na gokardy obowiązkowo sie pisze. Będe z moją pania i 4 miesięcznym synkiem.Pokój zabukuje jutro bo dzis już padam na pysk. Pozdro i dozoba. przyjąłem do wiadomości...domjenick
MARIO-KASTA Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 hehe tylko te osmolone czopy maja fury nie na nasza lige,ale miejscowy chyba uzycza:P Magic see you there;)
Rekomendowane odpowiedzi