bodek756 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Witam. Miała być A4 B8, lecz znalezienie takiej sztuki jaka mnie interesowała w moim budżecie nie było możliwe i tak stałem się posiadaczem Vw Passat B6 CC Highline Silnik 2.0 TDI Cr 140kmRok Produkcji 2008Kolor Mocha BrownWyposażenie - Kierownica multimedialna z obsługą nawigacji, radia, komputera,tel.- Nawigacja RNS510 z ekranem dotykowym CD/DVD/HDD/MMC/SD (o dziwo język angielski, a kupiona w pl salonie)- Klimatyzacja klimatronic dwustrefowy;- Lusterko wewnętrzne z systemem antyoślepieniowym- Czujnik deszczu- Czujnik zmierzchu świateł z funkcja Coming / Leaving Home- ESP, wraz z ABS, EDS i ASR oraz asystentem siły hamowania- Servotronic - elektromechaniczne wspomaganie układu kierowniczego regulowane w zalezności od prędkości pojazdu- Czujniki parkowania przód i tył z wizualizacją- Pakiet biznes- Pakiet chrom- Pakiet sport - Komputer pokładowy MFA Plus- 4x El. szyby- El.regulacja foteli- El. Lusterka, podgrzewane- Centralny zamek z pilota- Reg. wys. kierownicy- Podłokietnik x2- Uchwyty na napoje- Immobilizer- Przyciemniane szyby- Halogeny- Roleta tylnej szyby elektryczna- Klimatyzowany schowek Wyglądał tak po zakupie Zmiany przeprowadzone-wyleciało oznaczenie modelu i silnika z tylniej klapy-wyleciały chlapacze -Przedni grill został zrobiony na gładko i pomalowane chromy pod kolor auta-zmiana zawieszenia na gwintowane firmy AP-felgi 3sdm 0.01 8.5j 9.5j 19" (opony 215/35 i 225/35)-przyciemnione zostały migacze w zderzaku i halogeny na żółto Aktualnie wygląda tak : Wpadła też aluminiowa osłona pod silnik ze względu na obniżenie Planów jest mnóstwo aktualnie szukam nowych felg na przyszły sezon i zastanawiam się nad tym czy dyfuzor tylni z s-lina podejdzie do cc. Wygląda dużo lepiej niż orginalny z cc Pozdrawiam
carrera369 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Jak się jeździ na gwincie AP ? Chrom wokół szyb też będzie malowany ? Dużo tym pracy ?
_Bumier_ Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 CC jest rejestrowany na 4 osoby ?
bodek756 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 Jak się jeździ na gwincie AP ? Chrom wokół szyb też będzie malowany ? Dużo tym pracy ? jestem mega zadowolony za te pieniądze jest rewelacja właśnie się zastanawiałem chromami, ale chyba sobie daruje. Nie wiem co by z tego wyszło. a dużo prac z czym ? Postaram się cyknąć jakieś fotki wnętrza tak cc jest rejestrowany na 4 osoby
Nowak_zg Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 piekny nieprzesadzony wg mnie cc to najlepsza propozycja auta do jazdy na codzien jesli chodzi o segment aut uzywanych wolalbym cc niz b8 jesli mowimy o podobnym wyposazeniu i silnikach
Awra Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Na tych halogenach to masz folię? Bardzo to osłabia siłę z jaką świecą? Według mnie CC to jeden z najładniejszych VW, zrobiony w dobrym guście a auto które jest ładne samo w sobie tego bardzo wymaga Edytowane 23 Września 2014 przez Awra
rafalekx Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) O witam kolegę z CCka którego fotki widziałem gdzieś na necie Pytałeś o to jak ja u siebie robiłem kierunki i halo - tak oklejałem dymioną folią. U mnie pojawił się kolejny mod. Zaraz dorzucę fotki do swojego tematu. Ja też śmigam na gwincie AP Zastanawia mnie jak posadziłeś tył tak nisko? wyrzuciłeś nakrętkę? Na samej sprężynie latasz? Ja nie mogę niżej zejść moim teraz ze względu na przedni zderzak (Rline po modach) - musiałem przód podnieść do góry bo nie daję rady wjeżdżać na parking... Edytowane 23 Września 2014 przez rafalekx
bodek756 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Opublikowano 23 Września 2014 Na tych halogenach to masz folię? Bardzo to osłabia siłę z jaką świecą? Według mnie CC to jeden z najładniejszych VW, zrobiony w dobrym guście a auto które jest ładne samo w sobie tego bardzo wymaga nie zauważyłem znacznej różnicy w osłabieniu różnicy Rafał sprężyny dałem do skręcenia o 35mm bo niestety była koza z tyłu, auto mam maksymalnie spuszczone jak się da teraz regulacji brak, z tyłu ewentualnie jeszcze mogę podkładke wyrzucić i na samej sprężynie latać
mojeA4 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 A jakbyście porównali clsa? Tez piękny, ale chyba passat wiekszy??? Bardzo mi sie jedno i drugie podoba aż żałuje, ze tyle środków nie było jak stałem przed zakupem autka
rafalekx Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Jeśli CLS to AMG A tak poważnie piękna fura ale zupełnie inna kasa... I utrzymanie CLSa to nie CC Gdybym miał inną furę do jazdy na codzień to bym pomyślał o CLSie ale AMG A nowy CLS jest wśród autek branych pod uwagę w przyszłości
bodek756 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 Z nowości to pomalowałem kratki w fortepianową czerń Spryskiwaczy nie ma bo malują się razem z zderzakiem z r-lina Zastanawiam się jeszcze czy by nie pomalować dolne listwy w fortepianową czerń i plastiki przy lusterkach ? co wy na to
rafalekx Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zastanawiam się jeszcze czy by nie pomalować dolne listwy w fortepianową czerń i plastiki przy lusterkach ? co wy na to Jakie dolne listwy?
bodek756 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 przy drzwiach te chromy chciałem pod kolor ale lakiernik zasugerował mi fortepianową czerń
rafalekx Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 przy drzwiach te chromy chciałem pod kolor ale lakiernik zasugerował mi fortepianową czerń W sumie Ty robisz wszystko w czerń to może warto, tym bardziej że te chromy i u Ciebie pewnie nie wyglądają idealnie Ja myślałem żeby je okleić lub też pomalować, ale dałem sobie spokój Masz gdzieś jakieś fajne 20''?
rafalekx Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 No to będzie leżała CCta A jakie koło na ten sezon? Zostaje to co było?
bodek756 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Opublikowano 19 Lutego 2015 Koło już sprzedane ;-) sa dwa pomysły na koła, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Rekomendowane odpowiedzi