Borys90 0 Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Witam serdecznie! Mam pytanko, czy zamek drzwi od wersji angielskiej podejdzie do europejskiej normalnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Powinien bez problemu podejść, bo niby czemu nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakotomasz 2 Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Też mi się wydaje, że spokojnie podejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkam 47 Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Jeżeli chcesz zamontować z tej samej strony to tak. Natomiast jeżeli chcesz kupić stronę np kierowcy ad anglika, to do europejskiego na stronę kierowcy nie będzie pasować, bo wszystko jest symetrycznie odbite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boguc 13 Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Odkopie trochę temat,czyli jeśli kupie drzwi kierowcy od anglika bez wkładki na kluczyk to nie przeloze w te drzwi wkładki od swoich drzwi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg2505 144 Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 przełożysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
boguc 13 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Dzięki wielkie za odp :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
15lolo 3 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 zamek angielki (drzwi lewe ) nie ma miejsca na wkladke zamka !, po drugie aby aby zamontowac zamek prawy angielki, potrzebujemy takze wiazke od zamka do modulu angielska Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg2505 144 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 jak przełoży swoją klamkę to będzie miał wkładkę,od anglika weźmie tylko gołe drzwi resztę przełoży ze swoich,bo chyba o to chodzi koledze boguc Link to comment Share on other sites More sharing options...
boguc 13 Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Takk chodzi o to że miałem szkode na parkingu (baba mi wjechała w drzwi i uciekła)Na alledrogo znalazłem drzwi ale od anglika, potrzebuję samo poszycie a resztę chcę przełożyć od siebie, czyli klamka z wkładką itp i chodziło mi czy nie ma jakiegoś utrudnienia przy przekładaniu zamka itp z moich drzwi do drzwi od angola Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg2505 144 Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 poszycie jest takie samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts