CORNEK Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 MODEL: Skoda Octavia Tour mk1 2007rSILNIK: 1.8T 20V AUMUKŁAD DOLOTOWY: seriaUKŁAD WYDECHOWY: seriaELEKTRONIKA: Domontowany Tempomat, GSM Nokia, AlarmUKŁAD NAPĘDOWY: seriaZAWIESZENIE: seriaUKŁAD HAMULCOWY: seriaBODY-KIT: Przyciemnione szyby przednie i tylneŚRODEK: Kierownica obszyta skórą naturalną Nappa + skórzana gałka z Octavii Tour SportCAR-AUDIO: Przednie głośniki 16,5" Alpine, tył wysokotonowe HertzMOC I MOMENT: Program u Roberta w TuneUp Gdańsk na 209 KM i 313 NmZDJĘCIA:Zmierzone najdokładniejszym sprzętem jaki znam "Racelogickiem" 0-60 km/h: 3.4 s, 0-100 km/h: 7.2 sWitam, przerobiłem już dużo samochodów różnych marek jednak doszedłem do wniosku, że brakuje mi przyjemności i bezawaryjności jaką miałem w mojej poprzednie Octavii mk1 Combi Elegance 1.8T z 2001r i rozpoczęły się poszukiwania następcy...Zupełnie przypadkiem trafiłem na tą sztukę i pokochałem od pierwszego wejrzenia 8)-kupiłem ją od 1 właściciela, z salonu PL, auto jest 100% bezwypadek (żaden element nie był lakierowany, żadna szyba nie wymieniana), książka serwisowa prowadzona od początku po dziś dzień, garażowana, auto nie skatowane (sprzęgło, turbina, zawieszenie wszystko chodzi idealnie) i przebieg oryginał 109 000 km.Znaleźć w Polsce 1.8T w takim stanie to nie lada wyczyn dlatego plan jest taki, żeby związać się z Nią na dłużej
chudy30 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 ładna skodziana ale kombi i wersja vrs lepsz
MaciekW. Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 CORNEK gratulacje Był okres kiedy sam szukałem Octavii i rzeczywiście znaleźć takie auto jak Ty znalazłeś to niełatwa sprawa. Większość to 1.9TDI już mocno styrane, albo w miarę zadbane 1.6 od "emeryta" Będzie Pan zadowolony
CORNEK Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Update, wskoczył lakier Toxic Green z palety firmy FOLIATEC na zaciski:
Rekomendowane odpowiedzi