sokolnh Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 czy ktoś wie czemu zawieszenia po II lifcie są tak twarde ? duzo twardsze od tych przed liftowych nie wiem czy sprezyny mają taką charakterystyke czy amortyzatory inaczej tłumią ?
Wąski Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 A masz takie odczucia? katalogowo są takie same może mniej wytłuczone
sokolnh Opublikowano 18 Września 2008 Autor Opublikowano 18 Września 2008 nie tylko ja, w etce w 99r jest rozdział od nr nadwozia i od nr nadwozia i od nr nadwozia juz są inne oznaczenia sprezyn i amorów to samo jest w katalogach firm np. weitec są sprezyny od 95 - 99 i od 99 - 01
Wąski Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Czyli zapewne coś utwardzili i udoskonalili
Iverson Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 ale seryjne zawieszenie czy obniżane?? ja mam teraz 1BE (sprężyny i amory) i twardo jak nie wiem w porównaniu ze sprężynami H&R jakie miałem w afn'ie, które i tak było niższe niż 1BE .
sokolnh Opublikowano 19 Września 2008 Autor Opublikowano 19 Września 2008 narazie mam serie i nie jestem zadowolony szczerze mówią, a co dopiero jak bym nizsze sprezyny załozył, no chyba ze to własnie przez nie jest tak twardo[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 21:54_________________________________________________czekam az Tukan zmieni u siebie to zobaczymy
Tukan Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 narazie mam serie i nie jestem zadowolony szczerze mówią, a co dopiero jak bym nizsze sprezyny załozył, no chyba ze to własnie przez nie jest tak twardo[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 21:54_________________________________________________czekam az Tukan zmieni u siebie to zobaczymy Jutro sie przekoszasz
sokolnh Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 juz wiem ze zawieszenia po II lifcie są twardsze przez amory
posy Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Słuchajcie a różnica jest tylko w twardości czy też w mocowaniu np czy amorki z 96-97 podejdą do 2000r na tył?
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 juz wiem ze zawieszenia po II lifcie są twardsze przez amory w sumie może i faktycznie :gwizdanie: miałem przedlifta, teraz mam polifta i szczerze to tego nie zauważyłem, a amory i sprężyny mam ori
Rekomendowane odpowiedzi