heniekpp Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Witam, mam od niedawna Audi a4 b5 18T i chciałbym podpiąc pod komputer i go sprawdzić... Lecz nie mam programu ani kabla. Jakim programem mogę to sam sobie zrobić i jaki kabel kupic? Czy o wyniki z diagnostyki będę mógł liczyć na jakąś Waszą charakterystyke? Podpowiecie co jest nie tak? pozdrawiam...
Łukasz13 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Zwykły kkl niebieski za 30 zł i program z neta. vag 3.11, vcds lite.
ganjaq Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Zwykły kkl niebieski za 30 zł i program z neta. vag 3.11, vcds lite. Do samej diagnozy tak ale do np. przekładki licznika to już za lichy, jak masz w lapku wejście na rs (com) to najlepszy bedzie jakiś viaken, jakościowo całkiem spoko a i cena niewielka
Gość cwiara Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Zwykły kkl niebieski za 30 zł i program z neta. vag 3.11, vcds lite. Do samej diagnozy tak ale do np. przekładki licznika to już za lichy, jak masz w lapku wejście na rs (com) to najlepszy bedzie jakiś viaken, jakościowo całkiem spoko a i cena niewielka A kto tu mówił o jakiś przekładkach liczników. Kolega chciał kabel do diagnostyki B5. Jak Łukasz13 napisał, zwykły KKL w zupełności wystarczy. A pozatym jest podwieszony temat o tym gdzie są opisane interfejsy. :arrow2: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/2602-vag-com-jaki-kupic/ Zamykam. Edytowane 2 Października 2014 przez cwiara
Rekomendowane odpowiedzi