wojt3k2 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Witam, szukam osoby, która odpowietrzy pompę ABS i zamontuję linkę ręcznego w okolicach tarchominu w Warszawie, mam słabe hamulce, więc nie chciałbym gdzieś dalej jechać. Jeden mechanik odpowietrzył mi układ, ale bez pompy ABS i jest nadal to samo. Proszę o rady
jogi83_wawa Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Witam. Sam jestrem z Białołeki, ale mechanika swojego mam w Markach. Co do bliskości to moge polecic Auto Dino http://www.autodino.pl/kontakt
slajerrr Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Sam jestrem z Białołeki, ale mechanika swojego mam w Markach.Co do bliskości to moge polecic Auto Dino A gdzie konkretnie w Markach jest ten mechanik? Robiłeś coś w tym Auto Dino? Pozdr
bialy986 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Sam jestrem z Białołeki, ale mechanika swojego mam w Markach. Co do bliskości to moge polecic Auto Dino A gdzie konkretnie w Markach jest ten mechanik? Robiłeś coś w tym Auto Dino? Pozdr Robi prawie wszystko prócz elektryki i wulkanizacji.Paweł 500 137 987 ul.Zofii Nałkowskiej 37 (wjazd od Spacerowej, miedzy Sienkiewicza a Kurpińskiego). Korzystałem z polecenia przez kolegę jogi.Robiłem nagrzewnice,cena przystępna w porównaniu do innych warsztatów. Najlepiej zadzwonić,pogadać i ustalić cenę. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
radekleg Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Hej, Ja polecam Pana Jarka z Legionowa. Z Tarchomina blisko, więc można spróbować. Zadzwoń i spytaj najpierw czy on da rade to zrobić , ale podejrzewam, że tak. Ja i moja rodzina naprawiamy u niego większość rzeczy od 15 lat. http://dobrymechanik.pl/mechanicy/legionowo/kalinowski-jaroslaw-firma-motoryzacyjna.html tel 500 677 068 lub 22 774 26 69.
Rekomendowane odpowiedzi