Opublikowano 18 Marca 200917 l [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 16:58_________________________________________________Spot udany
Opublikowano 18 Marca 200917 l No bardzo udany nawet. W końcu w trzy osoby też można sobie ciekawie pogadać. Pozdro dla obecnych
Opublikowano 18 Marca 200917 l Może będzie się trzeba do nich wybrać na jakąś pizze Można pomyśleć...
Opublikowano 21 Marca 200917 l HEJKA MAM PYTANKO POTRZEBUJE NAMIAR NA DOBREGO MECHANIKA W SŁUPSKU CZY KTOS POMOZE Z SZANOWNYCH KOLEGÓW OCZYWIŚCI SILNIK DIESLA DZIEKUJE
Opublikowano 22 Marca 200917 l Autor HEJKA MAM PYTANKO POTRZEBUJE NAMIAR NA DOBREGO MECHANIKA W SŁUPSKU CZY KTOS POMOZE Z SZANOWNYCH KOLEGÓW OCZYWIŚCI SILNIK DIESLA DZIEKUJE w czym problem?
Opublikowano 25 Marca 200917 l No nie wiem jak reszta, ale mnie dziś nie będzie niestety. Ale nikt inny się nie zapowiada, więc teoretycznie powinien być prawie komplet beze mnie...
Opublikowano 25 Marca 200917 l Autor ja pojade na pałę...... może nie bede sam :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 18:08_________________________________________________jednak nie byłem sam, przyjechał jeszcze Luki prosto z Danmarku za tydzien zapraszam na testowanie nowego VAG-a, prawdziwy wypas !!!!!!!
Opublikowano 25 Marca 200917 l HEJKA MAM PYTANKO POTRZEBUJE NAMIAR NA DOBREGO MECHANIKA W SŁUPSKU CZY KTOS POMOZE Z SZANOWNYCH KOLEGÓW OCZYWIŚCI SILNIK DIESLA DZIEKUJE Widzińska 21 w Kobylnicy Auto naprawa Spark
Opublikowano 25 Marca 200917 l Tomaszek - jak mój kibel da się zważyć tym cudem, to wtedy będzie można powiedzieć, że to dobry VAG
Opublikowano 26 Marca 200917 l Zryty po jeździe z Danmarku byłem na maxa (furka tez, aż świszczeć coś zaczeła) ale na spocik trzeba Tylko dwóch nas było aleśmy sobie polansowali sie po mieście, pogadali... fajnie tak sie spotkać... A reszta leszczy co, BUNT na pokładzie?
Opublikowano 26 Marca 200917 l no Pany wielkie sorki za moją długą nieobecność , ale cóż zrobić takie życie, a życie lubi się czasem wy***ac do góry nogami nie chce obiecywać że będę bo nie wiem ale na pewno będę się starał
Opublikowano 26 Marca 200917 l Autor no Pany wielkie sorki za moją długą nieobecność , ale cóż zrobić takie życie, a życie lubi się czasem wy***ac do góry nogami nie chce obiecywać że będę bo nie wiem ale na pewno będę się starał nie staraj sie ....przyjedz....
Opublikowano 30 Marca 200917 l Drodzy koledzy potrzebuję od Was pomocy.Może był by ktoś taki miły i mógł oglądnąć jutro w Gdyni to autko. Oczywiście zrewanżuje się . http://otomoto.pl/skoda-fabia-combi-i-wl-faktura-vat-C7923416.html proszę o info na pv. notworthy
Opublikowano 30 Marca 200917 l Autor qu.......a nie mogłes napisac tego posta w sobotę????? całą niedzielę bezproduktywnie gniłem w 3-mieście :confused4: vag, był, czujnik do lakieru tez....