Samer110 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Szykuje sie jakiś spocik w najbliższym czasie? Bo byłbym chętny sie spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpa4 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A czy spociki dalej aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ogólnie temat umarły ale możesz wpaść w każdej chwili, ja jestem cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpa4 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ok jak się ogarnę to podjadę na bajerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swir3k Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Tomek jak tam moje heble ?? dzwoniłem ale nie odbierałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Dnia 9.08.2017 o 22:11, Swir3k napisał: Tomek jak tam moje heble ?? dzwoniłem ale nie odbierałeś jutro oddzwonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adigo Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jakieś spoty w Słupsku w 2019? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 14 minut temu, adigo napisał: Jakieś spoty w Słupsku w 2019? Niemal codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adigo Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 17 minut temu, Dev napisał: Niemal codziennie Rozumiem że mam się kierować na DEV-CAR na Szczecińskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tycjan Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Siema Dzieje się coś na Słupsku? Gdzie i kiedy ewentualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 10 godzin temu, Tycjan napisał: Siema Dzieje się coś na Słupsku? Gdzie i kiedy ewentualnie? Zawsze w tym samym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Nic tu się nie dzieje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tycjan Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 4 godziny temu, Dev napisał: Zawsze w tym samym miejscu Czyli gdzie? Przy warsztacie na Szczecińskiej? Obejrzysz moją maszynkę? ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tycjan Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Godzinę temu, luty2502 napisał: Nic tu się nie dzieje ?? To jak w końcu, dzieje czy nie? Haha bo już głupieje Można było by się spotkać powymieniac doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Godzinę temu, Tycjan napisał: To jak w końcu, dzieje czy nie? Haha bo już głupieje Można było by się spotkać powymieniac doświadczenia nie sluchaj go , dzisiaj była nas z 8 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tycjan Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Siema, potrzebuje namiar na ciebie Dev, nie można do ciebie napisać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 8 godzin temu, Tycjan napisał: Siema, potrzebuje namiar na ciebie Dev, nie można do ciebie napisać na priv. 693456699 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Panowie, zapraszam do skorzystania z promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu_1991slu Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Szukam magika który podejmie się wymiany radia 1din na 2din z androidem. Słupsk i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi