esteban 76 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Jak rozpiąć wtyczkę drzwi Audi A4B6
dynamiquedci Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Sciagasz gumke, i odciagasz taki fioletowy bolec, i wtyczka sama wyskakuje
darkle Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Niby proste ale też u siebie próbowałem aż strzelił jakiś plastik i sobie odpuściłem, Przydałaby się jakaś fota
nitroo Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Trzeba ściągnąć czarną gumę, która wchodzi w kostkę słupka na cztery zatrzaski (po dwie na stronę). Następnie zobaczycie różową blokadę, która będzie ustawiona wg kostki wzdłuż białej linii i przesuwacie blokadę w stronę drzwi. Kostka jest już odblokowana i teraz musicie ją wyciągnąc ciągnąc - w kostce jest plastikowa zapadka ułatwiająca jej wyciągnięcie. Mam nadzieję, że pomogłem
Kali S4 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Podczepię się pod temat . A jak już odepnę kostkę to jest możliwość jakoś ściągnąć całą harmonijkę? muszę dostać się do kabli żeby polutować + bo jest przerwany.
nitroo Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak, ale musisz ściągnąć tapicerkę drzwi, rozłączyć kostkę zamka, głośniki, lampki drzwi, jeśli je masz, elektrykę szyb (jeśli masz).
Rekomendowane odpowiedzi