slawi26 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 mam pytanie, jedno lusterko od pasażera nie ma podgrzewania może wie ktoś czego mam sie czepić i jak to naprawić pozd
zdeniu Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 może mata sie spaliła sprawdź czy dochodzi napięcie do lusterka
slawi26 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 a możesz mi kolego napisać jak to sprawdzić to znaczy jak to sie rozbiera???
zdeniu Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 wymontuj wkład lusterka i sprawdź czy na przewodach które są wpięte we wkład jest prąd (uprzednio włącz ogrzewanie tylnej szyby) wyciągnięcie wkładu ułatwi odkręcenie plastiku pod lusterkiem (chyba śrubokręt krzyżakowy)
Gość ognik23 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 a to nie jest tak, że może grzać jedno ?? Mnie się wydaje, że u mnie będzie grzać jedno, bo tylko z lewej strony przechodzi pionowa "taśma" /chyba właśnie od grzania lusterka ? /. Na prawym lusterku nie ma nic, co by je wyróżniało od zwykłego lusterka.
zdeniu Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 jak auto ma ogrzewane lusterka to oba jak któreś nie grzeje to albo masz spalona mate albo z jakiegoś powodu nie dochodzi napięcie czy masz wkład lusterka podgrzewany sprawdzić może po jego demontażu, zobaczysz na jego odwrocie mate grzewczą oraz dwie wsuwki na które wpina sie przewodu elektryczne
Gość ognik23 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 jutro sprawdzę, jak będę jechał rano do pracy. Wielkie dzięki
Rekomendowane odpowiedzi