Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6]Przycisk ESP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z feralnym przyciskiem ESP. Mysle ze stalo sie to z nim pod wplywem slonca poprostu zeszla z niego farba. Przycisk jest oryginalny. Mam do was pytanie. Mianowicie czy da sie wymienic tylko przycisk jak tak to w jaki sposob moge to zrobic. Gdzie moge kupic taki przycisk (glownie pod jaka nazwa go szukac) linki mile widziane chodzi mi o ebay lub w polsce allegro slyszalem ze wysylaja na caly swiat. Prosze o odpowiedz. Dzieki z gory. Zamieszczam fote.

img0077ew4.jpg

Opublikowano

Najszybciej to znajdziesz w Serwisie Audi

Opublikowano

a byłeś u Twojego "local dealer" :D ?? Zobacz co powie, nie powinno być to drogie...

Czasem lepiej, niż czekać na przesyłke (pewno i tak używanego) przycisku

Opublikowano
  • Autor

Przejade sie do serwisu. Mam nadzieje ze mozna wymienic sam przycisk. Obym nie musial wymieniac calego panela :/ .

Opublikowano
Przejade sie do serwisu. Mam nadzieje ze mozna wymienic sam przycisk. Obym nie musial wymieniac calego panela :/ .

Bez problemu wymieniasz sam guzik :one:

Opublikowano

Dokładniej to pewnie ci chodzi o nakładkę guzika - spokojnie wymienisz - daj znać ile w ASO sobie śpiewają za coś takiego.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę, że kolega się jednak nie odezwał ile za to śpiewają w ASO... Mi też sie zaczyna coś dziać z tym przyciskiem, choć na szczęście nie tak mocno jak tutaj... :angry:

Opublikowano

Przyciski to groszowa sprawa. Możesz sobie wstawić dla bajeru jakiś inny ... np. FUNK :-)))

Opublikowano

No nie wiem czy taka groszowa... :evil: znalazłem na allegro przycisk, oczywiście używany i od A6, to koleś chce za niego 50 zł... :evil: to w ASO za nowy ze 3 razy tyle przynajmniej... :bicz:

Opublikowano
to koleś chce za niego 50 zł... to w ASO za nowy ze 3 razy tyle przynajmniej.

59,8 zł w ASO (czarny przycisk ESP) 8E1 927 134 A 5PR (8E1927134A5PR)

Opublikowano

Wielkie dzięki :grin: a gdzie sie szuka takich rzeczy? :shocked:

Opublikowano

Poszukaj też na szrocie.Czesto stojątam rozbite A4. Może akurat trafisz na taką,która będzie to miała.

Opublikowano
a gdzie sie szuka takich rzeczy?

jeśli Ci chodzi o cenę, trzeba czytać forum (poleeecam, można się wiele nauczyc :tongue: )

Był taki link : http://213.25.136.170/autoart/

Poszukaj też na szrocie.Czesto stojątam rozbite A4. Może akurat trafisz na taką,która będzie to miała

Jeśli chodzi o to, to można... Ale nie wiem czy nie lepiej kupić nówkę. W końcu to niszczeje.

Elberoth pisał, że kupił używkę przełącznika świateł i szybko się obdrapało....

Opublikowano

Jasne, że lepiej nówkę :wink: dzięki za pomoc :a4fan:

Opublikowano

Elberoth pisał, że kupił używkę przełącznika świateł i szybko się obdrapało....

Nie dlatego że używka, tylko dlatego, że nie była w tak dobrym stanie jak mi się wydawało po obejrzeniu zdjęcia. W dodatku ciężko chodziła. I Tak 60zł i godzinę czasu straconego na wymianę szlag trafił :angry:

Dlatego zawsze polecam kupowanie takich dupereli w ASO. 60zł, czy nawet 100zł nie pieniadze, a część jest zawsze nowa i kompletna. Po prostu szkoda czasu i narwów na szukanie na allegro.

Na Allegro to mozna kupić schowek jak wam sie urwie (chodzą po 150-200zł nówki) bo w ASO to chcą chyba za to z 1500zł :shocked:

Opublikowano

Gadałem dzisiaj z kolesiem z ASO w Poznaniu i powiedział, że poniżej stówki z wymienieniem to wyniesie :grin: ja już zamówiłem :cool:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam sorki ze odswierzam stary temat. Kupilem przycisk zaspiewali za niego 45$ (wymienilem sam). Za wymiane chcieli 60$ :polew: