dizell Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Witam, kupiłem A4 B6 2003r z swiatłami bixenon na zarówkach D1S, przetwornica Valeo przykręcana z tyłu lampy. Okazało się ze ktoś zrobił druciarstwo wcześniej i po uszkodzeniu oryginalnych przetwornic wrzucił do środka zestaw chiński HID z żarówkami D2S . Chcę to doprowadzić do stanu pierwotnego, żarniki ori Osram D1S już mam, potrzebuję tylko jeszcze przetwornice Valeo, oraz przewody z przetwornic do żarników (te w metalowym oplocie) i w związu z tym pytanie o długość tych przewodów jaka powinna być ? Są na alledrogo przewody do takich samych przetwornic od laguny II , czy ktoś się orientuje czy coś takiego spasuje ?
Fido Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Będą pasować. Renault ma to samo tylko że taniej można te graty kupić. I zapewne masz xenon a nie bixenon.
dizell Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 Będą pasować. Renault ma to samo tylko że taniej można te graty kupić. I zapewne masz xenon a nie bixenon. Jest 100% bixenon
dizell Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 czyli Xenon Plus Dokładnie, tak
Gość cwiara Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Będą pasować. Renault ma to samo tylko że taniej można te graty kupić. I zapewne masz xenon a nie bixenon. W zwykłym xenie przetwornica jest od dołu lampy. W bixie z tyłu
Rekomendowane odpowiedzi