Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Też jestem z okolic Ostrowa Wlkp. kumpel Kaja. Pozdro siemano sąsiad
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Można by coś skręcić w okolicach Ostrowa nawet np. na parkingu galerii. Myślę że wbiłbym z Krawatem i jego obecnym nabytkiem Siemka Ameryka...też bym wpadł na jakiegoś spociwa...
Opublikowano 12 Stycznia 201511 l Też jestem z okolic Ostrowa Wlkp. kumpel Kaja. Pozdro kaju nie ma kumpli
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Ostrzeszów ;-) Panowie problem w A4 B7 avant - rozkodowało mi obydwa klucze i nie działa central z pilota, pomoże ktoś?
Opublikowano 28 Lutego 201511 l Meldunek tez z okolic Ostrowa panowie odolanow się kłania W sumie gmina sosnie jak kaju ale teraz mieszkam w odolanowie
Opublikowano 28 Lutego 201511 l ostrów i kalisz to sąsiedzi możemy połaczyć siły i jakiś spocic ogarnąć sidney,michu93,likasso15,marcino89 to osoby z kalisza albo które są w kaliszu bardzo czesto i pewnie zajrzą na spocik:)
Opublikowano 2 Marca 201511 l Jak się cieplej zrobi, to można coś pomyśleć, może jakiegoś grila nawet odpalić u mnie na działce za domem, na razie zalatany trochę jestem i jak już, to chłopaki z okolicy po prostu do mnie wpadają na jakieś drobne robótki, czy kodowania, w późniejszym terminie chętnie coś ogarnę
Opublikowano 2 Marca 201511 l Zrobi się ciepło to się wszyscy ogarniemy i można powojowac przy grali tak jak mówisz
Opublikowano 3 Marca 201511 l Zrobi się ciepło to się wszyscy ogarniemy i można powojowac przy grali tak jak mówisz dokładnie jak bedzie troche cieplej to sie predzej cos wykombinuje ja też bede czesciej w Polsce...tak apropo ja też z odolanowa:)