Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Woskowe wypełnienie w bagażniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie. Mam nietypowe pytanie, ale najpierw opiszę sytuację. W mojej a4 myszy uwiły sobie gniazdko, konkretnie w bagażniku za bocznym poszyciem tapicerki. Zapach był nie do pozbycia, postanowiłem zamówić boczną tapicerke, bo nie dało się doprać. Musiałem też wybrać maź o konsystencji wosku, która znajdowała się na spodzie bagażnika po obu stronach. Chciałbym teraz uzupełnić to co usunąłem. I tu moje pytanie - czym właściwie jest ta maź i czy mógłbym ewentualnie wypełnić spód roztopionym woskiem? Będę wdzięczny za wskazówki i ewentualne wyjaśnienie zagadki. Pozdrawiam.

Edytowane przez K1CrasH
Opublikowano

Czy ta puszka wygląda tak:

540x405_audi-a-pompka-centralnego-zamka- ??

to jest pompka od zamka centralnego, w b5 steruje również chociażby oświetleniem wnętrza.

Opublikowano (edytowane)

ta puszka do której wchodzą przewody i wężyk to sterownik centralnego zamka

Edytowane przez Pulpit
Opublikowano (edytowane)

Czy ta puszka wygląda tak:

540x405_audi-a-pompka-centralnego-zamka- ??

to jest pompka od zamka centralnego, w b5 steruje również chociażby oświetleniem wnętrza.

ta puszka do której wchodzą przewody i wężyk to sterownik centralnego zamka

Dokladnie tak, dziękuję za odpowiedź, niestety usunąłem drugą część pytania, bo znalazłem na nie odpowiedź, ale byliście szybsi :-) A macie pomysł na ten wosk?

Edytowane przez K1CrasH
Opublikowano

witam podępne się pod temacik w mojej a4 95rok nie działa c.zamek tylko od kierowcy sie otwierają a mam 2 sztuki a4 więc przemieniłem z 2 pompke ale to samo wiec to nie pomka co to może być.jest tam jakiś bezpiecznik?