Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wokanda - Katowice (na wszelki wypadek)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Wokanda" to Stowarzyszenie Pomocy Poszkodowanym w Wypadkach, Kolizjach Drogowych i na Skutek Błędów Lekarskich.

Jeśli macie kłopot z ubezpieczycielem ( zawsze są kłopoty ) lepiej od samego początku zlecić to Wokandzie, zanim pokuszeni dobrze przemyślaną strategią działania TU podpiszecie nieszczęsną ugodę, która zamyka Wam drogę do dalszych roszczeń. Ubezpieczyciele zawsze tak "załatwiają" klientów a potem płacz...

Można skontaktować się ze mną lub bezpośrednio. Przy kontakcie bezpośrednim powołajcie się na mnie ( PIOTR) - zostaniecie potraktowani ulgowo jeśli chodzi o koszty. Dla "swoich" niższe stawki ale najlepiej dzwonić do mnie. Tel w profilu.

Jesteśmy w Katowicach ale obsłużyć możemy każdego w Polsce.

Opublikowano

Jaka prowizje pobieracie?

Opublikowano

Jaka prowizje pobieracie?

U nas nie ma prowizji bo nie jesteśmy prywatną firmą tylko Stowarzyszeniem. Obsługujemy bezpłatnie swoich "członków" włącznie z bezpłatnym postępowaniem sądowym a na koniec pozostaje u nas darowizna w wysokości 20% ( NIE OPŁACAMY PODATKU VAT)

Opublikowano

To nawet więcej niż wziął ode mnie papuga za prowadzenie sprawy no i oczywiście za wygraną

Opublikowano

Mozliwe, można wygrać 10 000,- , można wygrać 110 000,-. Znam p.adwokat za 8% tylko nikt nie chce jej wynająć bo co tanie to niskiej jakości. A biuro ma obok nas i to są komentarze ludzi. Oczywiście tego się już nie dowiesz ale niech inni to przemyślą.

My się nie narzucamy, każdy niech sam analizuje temat. POzdrawiam EOT

Opublikowano

Stowarzyszenie czy firma to jedno i to samo w tym przypadku, a jeśli ktoś wam nie da tej darowizny jak wy to nazywacie?