abw Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 "Wokanda" to Stowarzyszenie Pomocy Poszkodowanym w Wypadkach, Kolizjach Drogowych i na Skutek Błędów Lekarskich. Jeśli macie kłopot z ubezpieczycielem ( zawsze są kłopoty ) lepiej od samego początku zlecić to Wokandzie, zanim pokuszeni dobrze przemyślaną strategią działania TU podpiszecie nieszczęsną ugodę, która zamyka Wam drogę do dalszych roszczeń. Ubezpieczyciele zawsze tak "załatwiają" klientów a potem płacz... Można skontaktować się ze mną lub bezpośrednio. Przy kontakcie bezpośrednim powołajcie się na mnie ( PIOTR) - zostaniecie potraktowani ulgowo jeśli chodzi o koszty. Dla "swoich" niższe stawki ale najlepiej dzwonić do mnie. Tel w profilu. Jesteśmy w Katowicach ale obsłużyć możemy każdego w Polsce.
mecenas. Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Jaka prowizje pobieracie?
abw Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Jaka prowizje pobieracie? U nas nie ma prowizji bo nie jesteśmy prywatną firmą tylko Stowarzyszeniem. Obsługujemy bezpłatnie swoich "członków" włącznie z bezpłatnym postępowaniem sądowym a na koniec pozostaje u nas darowizna w wysokości 20% ( NIE OPŁACAMY PODATKU VAT)
Robero321 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 To nawet więcej niż wziął ode mnie papuga za prowadzenie sprawy no i oczywiście za wygraną
abw Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Mozliwe, można wygrać 10 000,- , można wygrać 110 000,-. Znam p.adwokat za 8% tylko nikt nie chce jej wynająć bo co tanie to niskiej jakości. A biuro ma obok nas i to są komentarze ludzi. Oczywiście tego się już nie dowiesz ale niech inni to przemyślą. My się nie narzucamy, każdy niech sam analizuje temat. POzdrawiam EOT
mecenas. Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Stowarzyszenie czy firma to jedno i to samo w tym przypadku, a jeśli ktoś wam nie da tej darowizny jak wy to nazywacie?
Rekomendowane odpowiedzi