Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja a4reczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Traz kolej na mnie i na moje audi A4. Na razie seria, dlubniete audio, ale konkretna zabudowa dopiero w czerwcu ( na razie zbieram sprzet ). Oczywiscie pojdzie chip u mastersa tez pewnie w lecie. Pozniej fele i moze zawias.

Mam nadzieje ze fotki mi sie uda wkleic bo robie to pierwszy raz.

Ocencie co i jak, licze na szczere odpowiedzi

dsc062729cy.jpg

dsc062739jl.jpg

dsc062749rw.jpg

dsc062757un.jpg

dsc062786bx.jpg

dsc062799hi.jpg

dsc062807aw.jpg

dsc062826bz.jpg

dsc062860sb.jpg

Opublikowano

Miodzio.Silniczek mamy taki sam i kolorek taki sam :mrgreen:

Opublikowano

auto swietne :)

Opublikowano
  • Autor

Hugo wirusowales juz cos w Wawce? Ja juz nie moge sie doczekac, ale u mnie priorytet to audio, wiec zbieram sprzet plus odkladam na zabudowe. 2 wzmacnimacze juz czekaja, okablowanie polozone, samochod wygluszony. Teraz tylko wiekszxy sub od tego co mam i mozna szalec ;) Nad kolamai sie zastanawiam, ale mysle ze 17 to maks, zeby bylo eleganciej ;) Hugo twoj ktory rok?, sprowadzales czy lokalny produkt ;)

Opublikowano
Hugo wirusowales juz cos w Wawce? Hugo twoj ktory rok?, sprowadzales czy lokalny produkt ;)

Jakoś ne było czasu , żeby podjechać do Wawki na chipsa.Może w maju jakoś podskocze.

Moja A4 jest z 04.2003.Po długich poszukiwaniach znalazłem ją w końcu w Belgii :cool:

Opublikowano

super auto :!:

dla mnie jeszcze tylko xenon, nie widzę czy Twój ma? no i ewentualnie 1.8 T pod machą :razz: 1.9 tdi też bym na pewno nie pogardził :wink:

Opublikowano
super auto :!:

dla mnie jeszcze tylko xenon, nie widzę czy Twój ma?

Ma , bo są spryskiwacze reflktorów :wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak , ksenon seryjnie jest. Ja swojego samochodu szukalem ponad rok, w koncu kupiony "krajowy". ALe wyszykuna, na razie wszystko w porzadku nic jej nie dolega.

pzdr.

Opublikowano

ładne autko, widze że Alpinka wpięta, a co z orginalnym radyjkiem, odłączone??

Opublikowano

Śliczna , nic dodać nic ując.

Opublikowano
  • Autor

Oryginalne radio jedynie odlaczone od glosnikow, nie znalazlem interfesju do tego modelu alpiny aby wspolgralo z wyswietlaczem.. Nie chcialem pozatym "psuc" seryjnego wygladu kokpitu :) Mozna je wlaczac wylaczac, ale nic nie zagra ;) Samochod jest wygluszony ( drzwi przednie jak na razie) dynamate extreme. Glosniki z przodu to JL Audio XR650-CSi. Wzmacniacz to stara, ale super grajaca 4 kanalowa alpine V12 z subem rockforda w skrzynce. Obecnie w planach bedzie samochod bardziej wygluszany oraz zmianiana zabudowa z tylu. Czekaja 2 wzmacniacze Jl audio jeden monoblock drugi 4 kanalowy w wersji "slash". Poszukuje jeszcze wiekszego suba, ale modelu ktory mnie interesuje za "godziwe pieniadze" nie moge dostac. Interesuje mnie Cerwin Vega albo JL Audio 12w3d4.

Moze w przyszlym sezonie bede was reprezentowal w rookie cup. Na ten sezon sie juz nie wyrobilem.

pzdr.

Opublikowano

Autko bardzo ladne, moze kiedys takie bede mial :roll:

Opublikowano

sliczna gratulacje :mrgreen:

Opublikowano

Mi rowniez sie podoba, a co do sprzetu to juz jest dosyc niezle, rob, i kiedys moze zademonstrujesz. Pozdrawiam, ladna furka

Opublikowano

Bardzo ladniutkie autko :) Co do radyjka to mialem identyczne w poprzednim autku - gra rewelacyjnie

Opublikowano

Po tych twoich fotkach az strach ze swoimi wyskoczyć:),piekne autko!!

Pozdrawiam

• 1 rok później...
Opublikowano

ładniutki avancik... :a4fan:

kilka zabiegów stylistycznych i bedzie booomba....

Opublikowano

Bardzo ładna :a4fan: wsumie tylko felga mogła by być wieksza i ładniejsza :rolleyes::thumbup:

Opublikowano

Piekna! Pomaluj dokladki pod kolor nadwozia, lekka sciema. Proponowalbym takze jakies ladne felgi i lekko obnizyc zawias. Auto duzo zyska przez to :rolleyes: :>

Opublikowano

swietny avancik planuje w przyszlosci zamianke na podobnego avanta