hejneken Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Do zamknięcia. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez hejneken
instruktor83 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 ładnie doposażony gratulację furki takie fotele chce mieć
nitroo Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Witamy kolejnego Wrocławiaka Zapraszam kolegę na Spoty Wrocławskie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5304-spoty-wroclawskie-info-pierwszy-post/ Fajna fura, wpadaj się pochwalić i poznać nowe osoby z forum Edytowane 22 Października 2014 przez nitroo
hejneken Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Nie jestem z samego Wrocka ale wpadnę na pewno ! Edytowane 22 Października 2014 przez hejneken
instruktor83 Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 o proszę , moją Audikę kupiłem we Wrocku mam do wrocka niecałe 60km też mam 2007r BRB i dpf-a , więc gdyby nie nadwozia to byłyby identyko
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 może byś coś podesłał do kalendarza?
jhimo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Super fura! I ten wypas w 1.9 szerokosci;)
hejneken Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 może byś coś podesłał do kalendarza? a chętnie Super fura! I ten wypas w 1.9 szerokosci;) do szczęścia brakuję quattro :/
Christiano Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Nie chciałeś mieć DRL tak jak z fabryki? Czyli zmiana MCE. Chyba coś pomyliłem bo w B7 to chyba tylko w bixach się tak da.. ? Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Christiano
jhimo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Teraz dopiero zauwazylem, ze masz zrobione ledy obok mijania, mozesz powiedziec jak to rozwiazales?
hejneken Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Nie chciałeś mieć DRL tak jak z fabryki? Czyli zmiana MCE. Chyba coś pomyliłem bo w B7 to chyba tylko w bixach się tak da.. ? Nie wiem czy tylko w bixach tak można ;p dużo osób polecało niefabryczny moduł więc się skusiłem i nie żałuję, jest wiele opcji i wszystko można ustawic według swoich upodobań przez kabel usb ;p Teraz dopiero zauwazylem, ze masz zrobione ledy obok mijania, mozesz powiedziec jak to rozwiazales? Moduł drl podpięty pod drogowe, ledy h7+ rezystory i wsio. Ostatni element układanki Blaszki s-line założone <3 Dzięki Wandej ! Są i wlepy Mały up, wymieniony silnik nastawczy v70, odgrzybiona i nabita klima, zalany świeży olej i wymienione wszystkie filtry. Edytowane 2 Marca 2015 przez hejneken
cinkers Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 No ładnie to już wygląda. A może być tylko lepiej. Rozumiem, że do DRL musi być fabryczne lusterko z czujnikiem zmierzchu? Liczę zobaczyć ją kiedyś we Wrocławiu. Pzdr.
hejneken Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 No ładnie to już wygląda. A może być tylko lepiej. Rozumiem, że do DRL musi być fabryczne lusterko z czujnikiem zmierzchu? Liczę zobaczyć ją kiedyś we Wrocławiu. Pzdr. Niestety bez fabrycznego lusterka. Wpadły nowe ledy tym razem już z technologią Cree oraz ramka klubowa 3D.
hejneken Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Kilka fotek z wedding day Fotografia Paweł Koralus. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez hejneken
tomekxp2 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Witam, ładna A4 i bogate wyposażenie w 1.9 - żadko spotykane. Gdzie kolega kupił takie blaszki s-line na hamulce? Fajnie wyglądają
hejneken Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) W związku z zapychającym się dpfem padła decyzja na usunięcie tego wyrostka, powrócił zapach starego 1.9 Dodatkowo miał być zrobione chip ale po wjechaniu na rolki i zhamowaniu okazało się, że ktoś to już zrobił wcześniej Dziwi mnie tylko, że wypluł 134 konie, gdzie przy starym afnie udało się osiągnąć ponad 30 koni... Tuner powiedział, że dałoby radę wycisnąć jeszcze 10 koników ale zastanawiam się czy to nie będzie jakiś hardcorowy program auto ma przelot 230 tyś..hmm Edytowane 21 Listopada 2015 przez hejneken
kubaja11 Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Powodzenia w rezaniu! bardzo ładna A4 i bogate wyposażenie
Rekomendowane odpowiedzi