hejneken Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Rotory na sprzedaż, więcej info w dziale sprzedam lub na pw Jest nowy pomysł ? Pomysłów jest wiele ale najpierw priorytetem są zimówki Przyjechały zimówki Dębica Frigo HP2 i dywany Geyer & Hosaja.
mateusztbg Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Jaki rozmiar brałeś tych Dębic?
hejneken Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Jaki rozmiar brałeś tych Dębic? 225/45R17
mateusztbg Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Strzelisz mi fotke jak to wyglada na feldze? Bo sam chce kupic dokladnie te opony na zime Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
mateusztbg Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Krystian jeszcze bym prosił całego auta na tym setupie, bo szukam z tego co widzę identycznych felg do swojej B7 baa nawet mam taką jako zapas Dzięki z góry
cinkers Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Hejneken a z dywaników jesteś zadowolony? Pewnie ich jeszcze nie zakładałeś ale wydają się być porządne? Stopery trzymają mocno?
hejneken Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Krystian jeszcze bym prosił całego auta na tym setupie, bo szukam z tego co widzę identycznych felg do swojej B7 baa nawet mam taką jako zapas Dzięki z góry Hejneken a z dywaników jesteś zadowolony? Pewnie ich jeszcze nie zakładałeś ale wydają się być porządne? Stopery trzymają mocno? Założyłem od razu jak przyszły xd Dywany spoko, coś tam śmierdzą ale tragedii nie ma, stopery trzymają.
mateusztbg Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Dzieki Bardzo ladnie sie prezentuje Jaki zawias masz w furce? Ja mam 1be plus pro kit -30 i troche sie boje, ze na 17" bede oral zderzakiem wszystko w zime Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Listopada 2016 przez mateusztbg
hejneken Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Gwint lowteca, wcześniej miałem 1bv i w zimie na 17" nigdzie się nie zakopałem.
afroo. Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Podnosiłeś coś gwinta na zimę? ; )
hejneken Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Podnosiłeś coś gwinta na zimę? ; ) Nie.
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Jakie plany na nowe kolo? Czym malowales zaciski, bo baardzo fajnie wyszly. A tym co sie zabrali za dekielki i dobierali do dokladki to lapy upjerdolyć !!
hejneken Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Jakie plany na nowe kolo? Czym malowales zaciski, bo baardzo fajnie wyszly. A tym co sie zabrali za dekielki i dobierali do dokladki to lapy upjerdolyć !! Podoba mi się felga z S3 8V, zobaczymy jak będzie z $ w przyszłym roku. Zaciski malowałem tym zestawem: http://allegro.pl/zestaw-do-malowania-zaciskow-fluor-neon-niebieski-i6566707511.html
qorba28 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 bardzo ładne audi,jak dokładka z cupry pasuje jak ją masz przymocowaną to oryginał czy zamiennik?
hejneken Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 bardzo ładne audi,jak dokładka z cupry pasuje jak ją masz przymocowaną to oryginał czy zamiennik? Dokładka z cupry jest dość elastyczna, łatwo ją spasować, przymocowana na wkręty.
mateusztbg Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Jak oceniasz te dębice? Jak na obecną pogodę to klei to jakoś?
hejneken Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Jak oceniasz te dębice? Jak na obecną pogodę to klei to jakoś? Na plus, co prawda zrobiłem dopiero na nich 200km ale na mokrym spisują się okej, przy ruszaniu i hamowaniu nie gubią trakcji zważywszy na to, że heble mam z 3.0tdi.
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Piekne auto i super fotki. Widze ze nie boisz sie stosowac Castrola jak niektorzy. Ja tez uzywam zawsze tego oleju.
Rekomendowane odpowiedzi