pksmlody Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Ja sam nie rozumiem filozofii przypinania do przedniego zderzaka różnego rodzaju pasów/języków czy innego tego typu wynalazków, nie wiem ocb z tym tematem, nie podoba mi się to
cysiek18 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 3 godziny temu, pksmlody napisał: Ja sam nie rozumiem filozofii przypinania do przedniego zderzaka różnego rodzaju pasów/języków czy innego tego typu wynalazków, nie wiem ocb z tym tematem, nie podoba mi się to Taka moda zaczerpnięta chyba z driftu. Tam musisz mieć dobrze widoczny uchwyt holowniczy: Cytuj Samochód musi posiadać hak holowniczy (lub ucho holownicze) z przodu i z tyłu. Musi być on umiejscowiony w sposób widoczny i łatwo dostępny. Ale fakt, nie wygląda to dobrze
pksmlody Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Jeżeli z driftu, to tym bardziej nie rozumiem takie "gadżetu" w samochodzie z FWD Ale ok, bo się mały OT zrobił, ma się właścicielowi podobać ofc Edytowane 5 Listopada 2017 przez pksmlody
mateusztbg Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Do tych zimówek dawałeś jakieś dystanse?
hejneken Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 14 godzin temu, mateusztbg napisał: Do tych zimówek dawałeś jakieś dystanse? Nie.
mateusztbg Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 W dniu 6.11.2017 o 20:32, hejneken napisał: Nie. A pamiętasz jaki masz tam et? U mnie ten sam wzór z et43 jest trochę jakby bardziej schowany.
A4b620 Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Ciekawa prezentacja całego samochodu no i szkoda ,że nie ma Q czy coś przeoczyłem? Jeżeli chodzi o znaczek z tyłu bardzo odważnie i innowacyjne rozwiązanie bym powiedział.
hejneken Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 14 godzin temu, A4b620 napisał: Ciekawa prezentacja całego samochodu no i szkoda ,że nie ma Q czy coś przeoczyłem? Jeżeli chodzi o znaczek z tyłu bardzo odważnie i innowacyjne rozwiązanie bym powiedział. Ośka niestety, brakuje tego quattro
hejneken Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 Proszę moderatora o zamknięcie tematu.
Karasik2 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Chyba pogonione szkoda bo fajnie sie ten temat przeglądał
Rekomendowane odpowiedzi