j3drula Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Witajcie. Mam zamiar zmienić fabryczne RNS-D na coś innego - RNS-E odpada, za duże koszty i nie interesuje mnie funkcja nawigacji Na oku mam coś takiego jak w temacie > Pioneer FH-X720BT (klik), chyba że macie do polecenia coś innego - 2DIN, chętnie zobaczę propozycje Dzięki za odzew
jhimo Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Fajnie jakby ktoś mial zdjecia z nieoryginalnymi stacjami 2din w naszym b6/b7
j3drula Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 Dokładnie, szukałem po necie jakiś zdjęć, ale niekoniecznie udało mi się znaleźć.. Teraz weszła koncepcja innego radia, mianowicie Alpine CDE-W235BT, na to się nastawiam, tylko nawet na górze nie wiedzą kiedy zagości u mnie w aucie ;-)
jhimo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 http://www.norauto.pl/radio-auto-radio-norauto-sound-ns411bt-478981.html Tu jest ciekawa opcja, z BT wbudowanym ale co i jak hula to nie mam pojecia..no i czy mozna czerwone podswietlenie zrobic?
j3drula Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Wszystko jest ciekawe, rozmawiałem z jednym gościem i żeby to wszystko dobrze funkcjonowało trzeba podłączyć takie radia przez jakiś konwerter sygnału cyfrowego na analogowy, za który trzeba zapłacić 320 zł.. Ja na chwilę obecną dałem sobie siana.. Co do zmiany podświetlenia, wydaje mi się, że trzeba to modyfikować i wymieniać LED, a to jak wiadomo wiąże się z utratą gwarancji [emoji53] Siema, na dniach będę kupował Alpine CDE-W235BT, teraz kwestia podłączenia tego sprzętu.. Co kupić bądź jak podłączyć aby wyłączało się z wyciągnięciem kluczyka ze stacyjki, albo pokazywało na FIS co aktualnie gra radio, bądź jakieś info co leci z USB.. Jest w ogóle taka możliwość? Edit... Foto na szybko.. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez ep09043
Rekomendowane odpowiedzi