abw Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 koledzy, nie odpowiada mi fabryczne ustawienie interwałów wycieraczek. przeważnie na pierwszym biegu chodzą zbyt często. Pomijam juz kwestię że mój poprzedni samochód automatycznie wyłączał pracę wycieraczek podczas postoju np na światłach. No cóż... Zastanawiam się czy istnieje możliwość kodowania tych interwałów w VAG. Mam dostęp do wszystkich sterowników ale nigdy nie bawiłem sie w ustawiania Basic Setting a domyslam się, że to właśnie tam może być. Czy ktoś z Was ma jakąś wiedzę na ten temat?
Gość cwiara Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Nie słyszałem nigdy o takiej możliwości w B6.
jarfab0511 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 a w b7?? albo w golfie 5 mozna ustawić??
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 tylko w B7 sa takie opcje : Channel 013: Wiper Setup Standard: 115 +001 = Speed Reset +002 = Short to Plus Monitoring +004 = Rain Sensor active +008 = Long Post Wiping after Washing (Drop/Tear Wiping) +016 = Speed dependent Wiper interval active +032 = Headlight Washer System active +064 = Reverse Gear Wiping active
Rekomendowane odpowiedzi