lukaszooo Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Witam przekopałem forum i nigdzie nie moge znalesć tematu poświęconej wymianie czujnika G2/G62, moze ktoś mnie oswiecić gdzie znajduje sie ten czunik w AVF ???? To jest ten za silnikiem ??? jesli tak to gdzie wsadzić ręke zeby sie do niego dobrać.http://turbodiesel.hswg.pl/wymiana-czujnika-temperatury-g62-w-1-9-tdi-avf/
jacek70 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Czujnik jest z tyłu silnika , kostka 4pin .Prawdopodobnie zielony. 1
lukaszooo Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 wiem ze ma 4 piny, wiem ze jest zielony, wiem ze z tyłu silnika pod vacum, szukam foto lub screna z etki.
jacek70 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Wpisz w goglach i fotek masz od groma. Nie wrzucam fotki bo niw wiem który jest twój silnik, ale ty na pewno rozpoznasz.
lukaszooo Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Odpowiedz na poziomie 6 latka, wiadomo dlaczego nabiłęs tyle postów przez rok wśród klubowiczów............ ciezko stwierdzić po fotce samego czujnika czy to aby napewno avf lub awx, potrzebuje real foty albo screen z etki lub poprostu link do jakiegos starego tematu o tej tematyce. Edytowane 24 Października 2014 przez lukaszooo
turzol Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Prosze http://turbodiesel.hswg.pl/wymiana-czujnika-temperatury-g62-w-1-9-tdi-avf/
Andrzej36 Opublikowano 4 Września 2023 Opublikowano 4 Września 2023 Witam nie zakładam nowego tematu tylko piszę tu pacjent 2.0 alt 2003r muszę wymienić króciec wody i czujnik ten zielony i mam pytanko na co zwrócić uwagę jak odpowietrzyć bo sporo płynu zleci i jak patrzę jak się za to zabrać to mi slabo... Nawet po ściągnięciu rury dolotu jest nie za wiele miejsca i nie wiele widac więc proszę o radę kogoś kto to wymieniał
Andrzej36 Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 Ok znalazłem wszystko czego szukałem trochę gorzej z odpowietrzeniem bo sposobów trochę jest .. nie znalazłem informacji jedynie na temat i jest mi potrzebne wiedzieć jaki oring jest w tej szybko złączce co jest metalowa zawleczka ? Wie ktoś jaki ma być ?
Rekomendowane odpowiedzi