Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B5 AFN+ by mapper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działam tylko brak czasu ostatnio coś wlepić na forum. 320 już dawno zamontowane, ostatnio założyłem nowe łożyska FAG na przód, przyciemniłem szybki folią global (zarąbista sprawa już nie widzę kopcenia za fura) :grin: :grin: Ostatnio robiłem logi i teraz czekam za za finalnym softem od ciaha. A no i skroiłem z żony a4 alu 16 na to kupiłem nowe zimówki profila (nalewki ale polecam) i to weszło na dystansach 15mm ledwo na przód, trzeba było trochę oszlifować osłony tarcz. Jak bedą warunki to nagram filmik jak się odpycha, niedługo ustawiam się z e65 4.4v8 szwagra myślę że go objade bo jak liczyłem robi on ok 7s do 100, także szanse są i trza wstydu narobić :grin:

Opublikowano

Poka 16:-D

Opublikowano

Jak umyje to wstawię feto do tego wrzuciłem jeszcze zawias H&R sport kup kit czy jakoś tak podniosłem na maxa i jest mega koza ale i mega komfort aż się chce jeździć. 19 sprzedaje i wracam do 18 avusa. Już mam dosyć szukania dziur i stresu trzeba polatać trochę normalniej. Wesz widziałem że dzwoniłeś ale nie mogłem gadać sorki.

Opublikowano

niedługo ustawiam się z e65 4.4v8 szwagra myślę że go objade bo jak liczyłem robi on ok 7s do 100, także szanse są i trza wstydu narobić :grin:

Wciągniesz jak świeżego pączka z rana do kawy :wink:

Już mam dosyć szukania dziur i stresu trzeba polatać trochę normalniej

Oj, szybko się poddałeś :(

Opublikowano

Nie poddaje się ale co niedziele śmigam na ryby strasznie wkur.. mnie to że nie mogę dojechać na niektóre łowiska, ale szykuje motor na sezon to będzie czym latać po krzakach. 18 też spoko wygląda, do tego wpadnie gwincior z H&R tylko musze ogarnąć nakrętki od regulacji i na wiosnę na pewno gleba będzie.

Opublikowano

Predzej do Kaczynskiego sie dodzwonie:-D

Mogles cos wsppmniec u mnie leza i kurza sie 16 alu co wepchach w nie na luzie 320 a mi nie wejda..

To jak ja wsiadam w zony ibi to nawet nie czuje ze prowadze samochod tak tam ladnie wsio chodzi a nie to co w b5 czolg jak skurczybyk:-D

Co z tylem zbierasz artefakty?

Opublikowano

Teraz zbieram artefakty do chałupy pod choinkę :grin: W styczniu ruszę zbieranie gratów, jak sprawuje się ten hebel? duża różnica?

Wesz ty weź jeszcze wymyśl jak wpakować tylni napęd do ośki i jesteś mistrzem :grin:

Opublikowano

A uwierzysz ze jak wpadl ten tyl to przestalo mi bic??

Mimo tego ze piasta jest krzywa nic nie tlucze itd.

Tak na serio to nie sprawdzielm go tak na hardkorowo jeszcze bo pazdzioch byl na letnich i nie mialem z przodu absa a teraz malo nim jezdze ale roznica jest duza.

Juz dostalem na przod to co chcialem wiec po choince zbieram kase na tarcze i klocki.

Jak to nie wiesz jak???

Dupe cza dokleic z kuatrroo:-D

Opublikowano

345 będzie? to testuj i zdaj relacje jak to działa. Jeszcze ostatnio dorobiłem się spryskiwaczy z polifta bo przez rok za spryskiwacz robił weżyk fachowo zamocowany na tretytke. I nareszcie mam sprawny podłokietnik (miałem ułamany zwias|) z lanci kappy jest identyko jak z audi a chyba lepszy bo rozbierałem 2 na graty i w każdej zawiasy od dekla igła.

Opublikowano

Widzisz a mi tez lokiec lata wiec poprosze o link:-D

Tak 345 juz pomazane stoi i czeka na reszte.

Opublikowano

Jak chcesz mam jeszcze 1 ale biała skóra tylko wytarta jak umiesz ogarnąć tapicerke to mam.

Opublikowano

Marcinku bialy mi ni w piczke ni w palke.

Pisz na priv ile bys chcial za niego moze zrobilbym na czarno ja i podaj link leniuchu do jakiegos innego.

Tel juz ogarnoles i dzialaja wszystkie funkcje??

Opublikowano

Jak macie ułamane zawiasy to poszukajcie zestawu naprawczego do podlokietnika polift/przedlif. U mnie też był ułamany, kupiłem zestawik za ok 30zł z przesyłką i śmiga ^^

Opublikowano

Linka Ci nie podam bo nie ma żadnego na allegro. Jak co to Ci wyśle w wolnej chwili może coś zrobisz. Tel wyebałem i wróciłem do starego solida bo jest najlepszy. ile dałęś za jarzma pod 345? zaciska pod 320 pasuje?

Opublikowano

Właśnie ni da rady.

Dev cos mówił ze jak dasz jarzmo inne niz powino być to bedzie klinowac klocek.

Pod 345 potrzeba konkret zacisk 981/2 i jarzmo 663 i 630.

Ja dałem 300zł z kw i tyle powiedziałem sobie ze dam na maksa i trafiłem w tydzień.

Gumek nie ruszałem bo były ok.

Jak chcesz to dryndnij to podpowiem czym rożni sie zacisk tak bys mógł to łatwiej ogarnąć.