peacenotwar Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Witam,Czy ktoś bawił się w rozjaśnianie kabiny w a4 b5 - czyli po otwarciu drzwi lampki rozjaśniają się stopniowo a potem zagasają również stopniowo. W moim przypadku działa ono zero jedynkowo, bez przygaszania czy rozjaśniania.Czy za to jest odpowiedzialna pompka centralnego? Z góry dzięki za info Edytowane 29 Października 2014 przez peacenotwar
jacek70 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Pompka z tym nie ma nic wspólnego. To raczej coś z licznikiem lub potencjometrem od regulacji.
peacenotwar Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) To w sumie byłoby dobrze, bo idzie do mnie właśnie licznik z ostatniego lifta. Nie wiem czy dobrze zrozumiałeś. Chodzi mi o oświetlenie z podsufitki - czyli chcę żeby po otwarciu drzwi stopniowo się rozjaśniało a potem zagasało również stopniowo. Edytowane 29 Października 2014 przez peacenotwar
jacek70 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Kurcze sorry nie załapałem .Myślałem o podświetleniu zegarów. A w tym wypadku to możliwe.
prezesik18 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Jest na to tani patent: http://sklep.avt.pl/avt722.html
djmario122 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Z tego co pamiętam w B5 światło oświetlenia wnętrza powinno zapalać się stopniowo i gasnąć również. Pompka centralnego nie ma nic do tego, zegary również.
badyl666 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Pompka ma dużo wspólnego z oświetleniem wnętrza.
peacenotwar Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Teraz nie sprawdzę, ale mi się zdaję, że jak odpiąłem większą wtyczkę to nie działało oświetlenie z otwarciem drzwi.
prezesik18 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Pompka centralnego odpowiada za oświetlenie wnętrza. W przedlifcie jest tak, że zapala się nagle - w momencie otwarcia którychkolwiek drzwi, gaśnie w momencie przekręcenie kluczyka na pozycje zapłon, zapala się po wyjęciu kluczyka ze stacyjki. Zapala i gaśnie nagle - nie ma efektu rozjaśniania ani ściemniania. Natomiast w poliftach jest tak że zapala się płynnie po otwarciu auta z pilota centralnego zamka(jeszcze przed otwarciem drzwi), gaśnie po włączeniu zapłonu. Zobacz to: http://sklep.avt.pl/avt722.html
peacenotwar Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Czyli wlutować to coś do rozjaśniania w dwa kable wychodzące z pompki i będzie prażyć?
Rekomendowane odpowiedzi