vapor16 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Siema posiada może ktoś jakiś schemat i numer przekażników które znajdują sie w skrzynce ECU? Brakuje mi jednego przekażnika ale nie mogę go zamówić gdyż nie znam jego numeru.Z góry dziękuje za pomoc. up Edytowane 1 Listopada 2014 przez vapor16
Grztom Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 a skąd wiesz ze on tam ma być czasem są puste miejsca na przekaźniki czy bezpieczniki.
misiek95 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 a skąd wiesz ze on tam ma być czasem są puste miejsca na przekaźniki czy bezpieczniki.Przecież widać że podstawka jest pod przekaznik..
vapor16 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Mechanior mi mówił że to prawdopodobnie od świec grzania płynu chłodzącego w zimne dni dlatego pytam może ktoś sie z tym już spotkał. up
badyl666 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Powinny być 3 świece nurnikowe w krućcu z tyłu silnika. Jeden przekaźnik załącza jedną świecę, drugi dwie świece. Obydwa przekaźniki mają numer 370. Sprawdź czy świece nie mają zwarcia (są takie jak w starym 1,6D). Poprawka. Był też przekaźnik 373 (ten brakujący) Edytowane 3 Listopada 2014 przez badyl666
vapor16 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak wiem świece są ok zobaczę ten 373.
Rekomendowane odpowiedzi