dupawka Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Potrzebuje pomocy koledzy kupiłem audi a4 b5 avant 99r jest założona pompka centralnego nieorginalna od tego auta o innym oznaczeniu ,niedziała oswietlenie i zamykanie z pilota jaka powinna byc i gdzie to moge znajśc .
omzig Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Siemka. Nr pompki to wg programu ETKA: 8L0 862 257 G Znajdziesz ją w bagażniku po prawej stronie za wykładziną przy wlewie paliwa lub np na Allegro. A z oświetleniem, to może sprawdź najpierw żarówki, potem bezpieczniki... Pilot jak nie działa, to może wymień baterie, zmień pompkę na ORI i zakoduj kluczyk na nowo - było o tym na forum. Tyle ode mnie. http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=8L0862257G&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=s0-mt-1029 Edytowane 30 Października 2014 przez omzig
Fazii Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Jaki masz aktualnie numer pompki? Może chodziło Ci o to, że masz nie oryginalnego pilota a nie nie oryginalną pompkę?
dupawka Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 Aktualnie mam pompke o nr 8L0862257E jesłi chodzi o oświetlenie wnetsza to raczej też odpowiada pompka bo byłem dziś na szrocie i miał typ pompke z końcówką H i podpiołem ja i oswietlenie działało poprawnie lecz gdy zamykałem auto to bagaznik dało sie otwożyc a gdy otwozyło sie auto to bagażnik niedało sie otwożyc wiec musi byc taka jak trzeba tylko jakie ma miec nr a ty omzig jestes pewien tych nr
BF10 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Mam audi z 96 roku, z grudnia i mam oznaczenie pompki 8LO 862 257 E. Chce dorobić scyzoryk z pilotem, jaką muszę kupić pompkę żeby działał scyzoryk z pilotem ? I jaki scyzoryk kupić ? Pomóżcie Pozdrawiam.
Andrzej777 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Miałem taką pompkę u siebie i włożyłem z symbolem K pilot 433mhz wszystko działa jak trzeba. Jedyna wada mały zasięg. Powodzenia
dupawka Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Aktualnie mam pompke o nr 8L0862257E jesłi chodzi o oświetlenie wnetsza to raczej też odpowiada pompka bo byłem dziś na szrocie i miał typ pompke z końcówką H i podpiołem ja i oswietlenie działało poprawnie lecz gdy zamykałem auto to bagaznik dało sie otwożyc a gdy otwozyło sie auto to bagażnik niedało sie otwożyc wiec musi byc taka jak trzeba tylko jakie ma miec nr a ty omzig jestes pewien tych n bo dalej niejestem pewien jaka ta pompka wszystkie piloty działaja na tych falach i czy musi byc pilot i pompa z kompletu a pompka z symbolem k jest na jedno wyjscie pneumatyki ja mam 2 przewody
Rekomendowane odpowiedzi