largovinch Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Witam, tak jak w temacie. Jak włączyć datę na stałe w liczniku? Wciskając lewy guzik mogę ją ustawić, ale po chwili znika...
marcin_franz Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Nic prostrzego po ustawieniu daty, pociagnij lewy guzik, następnie przekreć w lewo albo w prawo (teraz nie pamiętam). Wysłane z terenu
GreGoriO Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 A masz włączone pokazywanie daty? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
marcin_franz Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak jak napisałem... Wysłane z terenu
largovinch Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 No to ja pisałem ze to nie działa, nie wiem dlaczego...
misiek95 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Ustawiasz godzine i date, pociągasz za wajche. Jak data zaczyna migac to dajesz prawo lub lewo i znowu pociągasz wajche Tego ostatniego pociągnięcia zabrakło w opisie kolegi i pewnie dlatego nie działa
marcin_franz Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Ustawiasz godzine i date, pociągasz za wajche. Jak data zaczyna migac to dajesz prawo lub lewo i znowu pociągasz wajche Tego ostatniego pociągnięcia zabrakło w opisie kolegi i pewnie dlatego nie działa Sprawdziłem.U mnie jest tak, że po ustaqieniu daty pociągasz wajchę, potem przekręcasz ją w prawo i data zostaje. już nie musisz znowu pociągać. Kombinuj Wysłane z terenu
largovinch Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Zaraz sprawdzę, Puki co dzięki
darkb Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zaraz sprawdzę, Puki co dzięki largo bo w autach w których masz kiere po tej złej stronie wszystko działa odwrotnie
Rekomendowane odpowiedzi