Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy ktoś na forum handluje perfumami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś z Was handluje perfumami i chciałby mi sprzedać kilka zapachów - prawdopodobnie byłoby to 4-5 flakonów. Firmy różne, mam co prawda swoje typy upatrzone ale to jak się ktoś trafi konkretny będziemy mogli rozmawiać

Opublikowano

mogę mieć z czech w cenach lepszych niż u nas. wyślij na pw co cię interesuje.

Opublikowano
  • Autor

Czekam dalej, może przedstawię wstępną wersję listy:

1. Channel Allure sport - 100 ml

2. Calvin Klein - Euphoria - 100 ml

3. Carolina Herrera 212 - 100 ml

I jeszcze dwa, ale to się zastanawiam. Jedne dla mojej dziewczyny i dla taty więc oprócz dobrych cen mile widziane też sugestie ;)

Opublikowano

I jeszcze dwa, ale to się zastanawiam. Jedne dla mojej dziewczyny i dla taty więc oprócz dobrych cen mile widziane też sugestie ;)

Jak chcesz oryginalne perfumy udaj się do drogerii. Inaczej będzie płacz :wink:

Opublikowano

Jak chcesz oryginalne perfumy udaj się do drogerii. Inaczej będzie płacz :wink:
Bzdura są perfumerie internetowe gdzie można kupić oryginalne w dużo korzystniejszej cenie np. E glaumur albo imperfumy.

Edytowane przez mlodziak22

Opublikowano
  • Autor

Oczywiscie że tak. Juz dawno kupuję przez internet i nigdy się nie naciąłem. Cena niższa o około 100 zł. Tylko wiadomo, nie ma co liczyć że się kupi perfumy za 150 zł które w sklepie kosztują 400...

Opublikowano
Bzdura są perfumerie internetowe gdzie można kupić oryginalne w dużo korzystniejszej cenie np. E glaumur albo imperfumy.

Podjerzewam, że miało być iperfumy. Sam to kupowałem nie raz i wszystko było ok, a cena nawet 50% niższa jak w drogeriach. W galerii to perfumy można co najwyżej... powąchać :decayed:

Opublikowano

Ja jak i mój brat zaopatruję się tutaj www.perfumeria-euforia.pl .Nigdy nie było problemu z perfumkami.Ceny chyba nawet lepsze niż na iperfumy.

Opublikowano

Ja jak i mój brat zaopatruję się tutaj www.perfumeria-euforia.pl .Nigdy nie było problemu z perfumkami.Ceny chyba nawet lepsze niż na iperfumy.

Stronek z pewnymi perfumami jest trochę ;) ja polecam eglamur i iperfumy, robiłem zakupy wszytko elegancko.
Opublikowano
  • Autor

Ostatnimi perfumami które brałem dla siebie były channel allure sport, za 100 ml w sephorze krzyknęli mi chyba z 2 lata temu koło 600 zł, przez net dałem jakoś 450... więc różnica jednak jest i to nie mała.

Opublikowano

Ostatnimi perfumami które brałem dla siebie były channel allure sport, za 100 ml w sephorze krzyknęli mi chyba z 2 lata temu koło 600 zł, przez net dałem jakoś 450... więc różnica jednak jest i to nie mała.

Chanel allure homme sport robi robote [emoji1]
Opublikowano

Panowie też bym coś chapną...co byście polecili ?

Ostatnio ojciec miał LACOSTE Made in UK i nawet ładna była... Ceny niestety nie znam :)

Edytowane przez cabanmat

Opublikowano
  • Autor

No ja to mam akurat problem żeby znaleźć jakieś pasujące dla taty, 50+ lat :wink: Z damskich to ostatnio kolega dał mi tester dla mojej dziewczyny Viktor&Rolf Flowerbomb, podobały jej się bardzo i mi też - ale dość często zdarza się jej je*nąć drzwiami od mojego auta więc nie wiem czy zasłużyła na perfumy za prawie 4 stówki :whistling:

Opublikowano

anowie też bym coś chapną...co byście polecili ?

Paco 1 milion, hugo szary :) zależy jakie zapachy preferujesz :D

Opublikowano
  • Autor

Hugo szary polecam, paco rabanne one million według mnie za mocny i oklepany - chociaż dziewczynom się podoba. Bardzo ładny jest też armani code i chyba ten sobie zamówię zamiast Chanel allure sport który miałem do tej pory - piękny zapach - najładniejszy z tych co miałem do tej pory i najlepiej działający- ale mi się trochę już znudził. Dodatkowo bardzo ładny jest też Armani Aqua di Gio. Zawsze perfumy wybierałem z koleżankami które naprawdę się znają i śmiało polecam te co podałem :decayed: Oprócz tego jeszcze Azzaro Chrome też bardzo ładny zapach.

Opublikowano

Gucci Guilty, dobry dla facetów 50+, polecam!

Opublikowano

Wczoraj użyłem w perfumerii Aqua di gio bo zastanawiałem się nad kupnem gyż wszędzie go zachwalają.Jak dla mnie za bardzo cytrynowy,nie spodobał mi się.Żadnych ciekawych nut tylko cytrusowa przeważała.Kupiłem Versace Eau Fraiche :) świetny zapach . Ma w sobie coś niepowatrzalnego i nie pachnie nim co druga osoba :) polecam

Edytowane przez ParasoleK

Opublikowano

Ja przepracowałem 3 lata w perfumach -powiem wam jedno najdłużej trzymają marki Dior ,Chanel one wiodą prym dłużej trzymających zapach moim zdaniem.Swoją drogą lubię zapach

Fahrenheit Le Parfum Dior :naughty:
Opublikowano

Ja kupuje tylko przez Allegro, ale tylko z kont ze 100% pozytywami! Żadnego problemu, a i ceny są niższe.

Opublikowano

To co się komu spodoba jest sprawą indywidualną, ciężko z góry o podpowiedź. Na każdym człowieku/skórze dany zapach może leżeć lepiej lub gorzej :P

Subiektywnie - dla mnie Armani rulez :)