mapper Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Jeździł ktoś na tym gwincie? Jakieś opinie o trwałości? Mam okazje kupić tanio prawie nowy i niewiem czy warto.
enzo83 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Jeździł ktoś na tym gwincie? Jakieś opinie o trwałości? Mam okazje kupić tanio prawie nowy i niewiem czy warto. Możesz śmiało brać!Miałem w Passacie B5.Moim zdaniem(i nie tylko) bez porównania do MTS czy Ta Technix.
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Kolega ze spotów miał u siebie od nowości, przelatał 2 lata i dalej był w idealnym stanie więc myślę że warto.
The a4 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 A co to za firma ? wogole ? a gdzie to kupic masz jakas opcje ?
tomaszstn Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 On kupował w Niemczech a czy teraz jest dostępny w Polsce to nie wiem.
mapper Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 W polsce dostepny na olx.pl Dziś kupiłem jutro montuje, ciekawe jak będzie w porównaniu do kitu supersporta. W polsce dostepny na olx.pl Dziś kupiłem jutro montuje, ciekawe jak będzie w porównaniu do kitu supersporta. Gwint założony, w porównaniu z raceland troszkę sztywniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi