tito29 Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 No wiec brat kupil AUDI tak jak w temacie 2,5 V6 TDi Quattro z 1999r. Po pierwszej jezdzie moje wrazenia sa mieszane, Jezdze Oplem Calibra i przesiadajac sie do tego AUDI oczekiwalem znacznie wiecej niz tych wrazen doznanych podczas pierwszej jazdy.Co do kultury pracy silniczka to nie mam pytan.Muzyka plynaca spod maski jest wprost oszalamiajaca:) Niestety, autko wydaje mi sie strasznie mulowate. na jedynce czuje sie tak jakbym ruszal ciezarowym z naczepa zaladowana do pelna. poprostu aby tylko ruszyc, potem dwojka, trojka i dalej autko takie jakies wolne. Nie mialem jeszcze okazji go sprawdzic na dluzsza mete wiec moze to dlatego takie mam doznania.A moze to dlatego ze ja lubie jak na jedynce czuc jak mnie wciska w fotel?
wojtusania Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 z twojej relacji wynika ze cos jest nie tak!!! do 1900 obrotow moze byc mulowaty -ale pozniej wciska w fotel bez watpienia, a jeszcze bardziej po przekroczeniu 3tys, - niech brat lepiej jedzie do kogos na VAG , nowy nabytek warto sprawdzic na komputerze - aha i najlpeiej wymian przeplywke -pewnie lezy i dlatego zamula -to czeste w audi.
matig7 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 No co, może 2.0 Turbo więc nie dziwne, że 2.5TDi wydaje się mułowate
otis8 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 na VAG go! ten silnik to rakieta...sprawnym niedasz rady ruszyc szybko ze świateł bez zaliczenia czerwonego pola na 1dynce
tito29 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 No co, może 2.0 Turbo więc nie dziwne, że 2.5TDi wydaje się mułowate No wlasnie nie mam Cali Turbo, i dlatego wydaje mi sie mulowate. Nawet jest tak ze po wcisnieciu pedalu gazu do oporu autko wogole nie reaguje lub reaguje powoli. Mowicie ze to moze byc przeplywka? chyba jednak nei obejdzie sie bez VAG-a.
tito29 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 Niech ktos mi jeszcze powie gdzie mam jechac zeby to sprawdzic? Miasto Katowice. czy na kazdym warsztacie maja VAG-a?
Iverson Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 najlepiej jakiś serwis albo popytaj kolegów ze spotów katowickich
Rekomendowane odpowiedzi