seniu001 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 witam. panowie potrzebuje dostac sie do intercoolera i go wyciagnac i sprawdzic czy rury idace do niego nie sa jakies dziurawe, czy wystarczy sciagnac nadkole czy trzeba zderzak sciagac?? ktos sie moze orientuje jak to jest??
guziczek Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 demontowałem zderzak i lewą lampę wyjąłem, przy wymianie - dodam, że kanał także się przydał
Tomek WRA Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 troszke jest gimnastyki z wyjeciem ic, ale wystarczy wyjac lewa lampe, odkrecic mocowanie dolne lampy, odczepic plastikowa puszke z ic, zdjac rury powietrza i powoli wyciagnac, odkrecenie samego nadkola nic nie da. oczywiscie mozna zjac zderzak, jak kto woli, ale z wyjeciem lampy troszke mniej roboty
afroo. Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Wyciągałem prawy i bez zrzucania zderzaka się nie obeszło. W przypadku lewego w tdi jest jeszcze gorzej bo od góry ciężko dojść. Ściągaj zderzak wjeżdżaj na kanał i lecisz z tematem. Edytowane 10 Listopada 2014 przez afroo.
Rekomendowane odpowiedzi