zima022 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 mam taki problem nie cmoge znalec wiazki od halogenów a na desce jest od nich włacznik i mysle ze kiedys to auto miało je Mam zderzak od wersi s a tam na haolgeny miejsca niema chciałem załozyc soczewki halogenowe i probuje znalesc gdzies te przewody ale ich nigdzie nie widze
Młody Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 A może że masz przęłacznik wymieniony :gwizdanie: i tylko tyle
marko32167 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Poszukaj przy wiązce co idzie do lamp przednich. Jak dobrze pamietam powinna być tam kostka do halogenów.
pox Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Jeżeli masz lampy BOSHa, to kable od halogenów biegną w wiązce do lamp przednich. Z innego wątku zapożyczyłem opis pinów we wtyczce od lamp. Sprawdź czy do wtyczki dochodzi napięcie.
zima022 Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 kurde pox dzieki jak niewiem za schemacik miałem lampy boscha ale kupiłem autko juz ze zmienionymi tylko kistki zostały jeszcze raz dzieki i Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi