kamcom Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Witam Potrzebuje pomocy w sprawie chyba czujnika temperatury , chodzi o to ze został wymieniony na nowy ale chyba o tych samych parametrach i oznaczeniu co stary , przy czym przed i po wymiane zostało tak samo tzn temperatura na zimnym silniku na zegarach wskazuje 80st a na rozgrzanym 110 , auto sprawdzane było VAG-iem i wyskakuje własnie broblem z czujnikiem , licznik raczej dobry , na vagu temperatura silnika pokazywała 40 a na zegarach 80 . Chodzi mi o podanie nr katalogowego albo cos w tym rodzaju czujnika temp do mojego modelu auta w celu porownania , prosze o pomoc i moze jakas podpowiedz z gory dziekuje . Audi A4 Avant 1.9TDI 116km rok 2000 oznaczenie silnka AJM
NYNA Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Podjedź do ASO to dostaniesz taki jaki powinien być.Ja zapłaciłem ok 80 zł za czujnik plus oring uszczelniający ok 4zł.Jak po wymiane nadal będzie problem z temperaturą to sprawdź też termostat.
rikardo Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Nie kupuj zamiennika problem z temperaturą powraca ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi