retroav Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Witam. Jak w temacie jak zdjąć osłony w przednich drzwiach?Próbowałem podwazać płaskim śrubokrętem ale mocno trzyma i nie chciałem nic złamać.Są tam jakieś zaczepy czy jak?
retroav Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 Tak myślałem no cóż nie codziennie się zmienia głośniki.Na coś szczególnego uważać przy zdejmowaniu boczków?
mcm Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Tak myślałem no cóż nie codziennie się zmienia głośniki.Na coś szczególnego uważać przy zdejmowaniu boczków? delikatnie i bez siły wszystko schodzi pięknie
Nosfer Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 ...delikatnie zdejmuj "haczyk" od klamki, lubi pękać..
retroav Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 Dziekx , moze jutro jak pogoda dopisze zabiorę się do tego. Poza dwiema śrubami górnymi są jakieś bardziej przykitrane?
muszyn21 Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 są dwie śruby pod plastikiem za który chwytasz zamykając drzwi, lekko podwadzasz plastik od wewnetrznej strony. po odkręceniu boczek delikatnie w górę i zdjęty.
Rekomendowane odpowiedzi