Wojtek_A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Widziałem Twoja A4 w Łodzi w niedziele ok 16 godziny. Stales na światlach. Na zywo robi straszna robote !!! Mijałem Cie BMW e60 na 16 calach wiec na bank mnie widziales.... .
dawid7737 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No ja bym zaklepał ranty i poszedł w dół jeszcze
roni07 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jaram się tym małyszem Na rozpoczęciu sezonu w ebe obczaję dokładnie
pasiak43 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) W tym tygodniu d*pa idzie w dół + jeszcze po jednym klipsie na strone. W sobotę atakuje Poznań MotoShow a w niedziele Wolfsgruppe BBC Powie mi ktoś jak to jest z górną rozpórka do B6? W przyszłym tygodniu auto idzie na korektę lakieru, lotka oddana do lakierowania i wpada na klapę po korekcie. Cały czas szukam zderzaka Sline/S4 na przód. Pare shootów: Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez pasiak43
Michalekbmw Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 felga za***ista ja bym lampy na czarno zrobil
pasiak43 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 Spasy przód W sobotę polerka lakieru Lotka poszła do lakierowania. Csb góra Kamieńsk ;-) Lekka kolizja nie z mojej winy.. Z tej okazji wpadła nowa rolka 4x 10j Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Ooo widze, ze w autku byla moja ulubiona rolka. pieknie sie na nich prezentuje czarne B6 i jeszcze tak fajnie spasowane, naprawde robi gnój ! ! Jak to tak popasowales to bardzo sie zrobil ping pong? Masz moze fotke, zeby bylo widoczne jak/ile wystaje z tylu kolo?
pasiak43 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Chodzi ci o felgi z bmw? Trochę w aucie się pozmieniało od jakiegoś czasu.. - wpadła lotka na klapę - przód poszerzone błotniki - przedni zderzak sline - z tyłu odboje tzw. "Bycze jaja" Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Rafal1988Lodz Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 No piekna A4 juz wiem kto sie czasem ze mna na szczecinskiej wital W sobote obadana na zywo na pasazu :)robi robote Kiedy 3sdm sprzedajesz ?
pasiak43 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Czyli czerwona a4 w Pełnym sline to twoja? Też robi dobra robotę! :-) Aa nie wiem teraz wydatki, będzie performance! Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Tak jest chodzi mi o stylingi. W jaki sposob blotniki poszerzales? No i po co Ci te jaja na tyle, twarde z klipsami nie dawaly rady? Ladniutka jest !! Edytowane 9 Września 2015 przez KoJ@K
Rafal1988Lodz Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Czyli czerwona a4 w Pełnym sline to twoja? Też robi dobra robotę! :-) Aa nie wiem teraz wydatki, będzie performance! Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Tak jest
jedrekx Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 czemu zdjęcia tego auta nie zostały jeszcze ani razu wysłane do kalendarza?
KoJ@K Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Ja to bym tu jeszcze osmolil fajnie wszystkie szyby.
pasiak43 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Tak jest chodzi mi o stylingi. W jaki sposob blotniki poszerzales? No i po co Ci te jaja na tyle, twarde z klipsami nie dawaly rady? Ladniutka jest !! Stylingi z adapterami 18albo20mm nie pamiętam przód był ok a z tyłu wystawaly ranty tylko czyli tak jak chciałem. Błotniki to rolka nadkola później wyklepanie rantu młotkiem i malowanie na nowo błotnikow. Odboj ok, ale klipsy zgubiłem... Dlatego zamówiłem odboj z przyczepy. Dziś wpadną dystanse 5mm na stronę z tyłu bo przy 15mm siadło na oponie przy 10j. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Jeżeli chodzi o zdj to nie było jakiegoś większego zainteresowania w temacie więc nie wysyłałem. Szyb nie będę przyciemniał , teraz mi się podoba :-) Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
wampir Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Tym autem da się pojechać po bulki po polskiej jakości drodze czy tylko ma stać i ładnie wygladac?
pasiak43 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Opublikowano 10 Września 2015 Auto mam niecały rok a zrobiłem nim już ponad 15tys km. Tak więc jest to DAILYcar :-) Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Po zrolowaniu i wyklepaniu blotnikow nie ma problemu z tymi szmacianymi nadkolami, ze "nie maja sie na czym trzymac" i gdzies np zwisają czy cos?
pasiak43 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Opublikowano 10 Września 2015 Poszerzony jest tylko przód, więc normalne nadkole plastikowe. Lekko dorobiony plastik jest. Tył seryjny. Wczoraj wpadły dystanse po 5mm na stronę, teraz ranty wystają tak jak powinny. Przy 15mm zjadło trochę opony więc trzeba było zamienić. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
chudy92 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Oj Pasiak.. ostatni wpis równo rok temu, a przecież powinien być tu MEGA UPDATE
Rekomendowane odpowiedzi