Świetlikx Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam, co trzeba zrobić aby nadmuch ustawiony np. na 3 był zachowany przez cały czas? Sytuacja wygląda tak, że po ustawieniu temperatury i nadmuchu np. na 3 po jakimś czasie siła nadmuchu samoczynnie się zwiększa lub zmniejsza. Nadmienię, że wg. mnie tak się powinno dziać kiedy jest ustawione w pozycji AUTO. Tak dzieje się podaczas używania bez włączonego AC. Jakieś uwagi do w/w?
andynl Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Tak dzieje się podaczas używania bez włączonego AC. AUTO działa obojętnie czy jest klima włączona czy nie samo reguluje temperaturę. Dlaczego Ci się tak zachowuje przy wyłączonym AUTO nie mam pojęcia Edytowane 1 Grudnia 2014 przez andynl
maciek70 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam, co trzeba zrobić aby nadmuch ustawiony np. na 3 był zachowany przez cały czas? Sytuacja wygląda tak, że po ustawieniu temperatury i nadmuchu np. na 3 po jakimś czasie siła nadmuchu samoczynnie się zwiększa lub zmniejsza. Nadmienię, że wg. mnie tak się powinno dziać kiedy jest ustawione w pozycji AUTO. Tak dzieje się podaczas używania bez włączonego AC. Jakieś uwagi do w/w? mam ten sam problem i błędów żadnych nie wykazuje, natomiast jak nadmuch ustawię na 1 to już tak zostaje, na pozostałych zakresach samo się reguluje czy to normalne? (klima 3 strefowa)
wrclaguna Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 mozliwe ze przy czujniku wilgotnosci tak sie dzieje.
mariusz2288 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mam tak samo tylko na 1 nic się nie zmienia
Rekomendowane odpowiedzi