MANjaK_01 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Panowie mam polifta bez uchwytu na napoje. Zakupiłem kompletny uchwyt w kieszeni. Żeby go zamontować muszę zdjąć tą maskownice (obok niego, włacznika awaryjnych)? Ona jest na zatrzaski? Jak podłączyć podświetlenie znaczka? Będzie tam gotowa wtyczka (teraz mi się podświetla znaczek zaślepki)?
marcin_franz Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 zaślepka uchwytu na kubek? Nie było czegoś takiego... może zablokował Ci się uchwyt i nie wysuwa się...
MANjaK_01 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Rozkodowalem VIN i mam pozycję 'no cup holder' Nikt już pomoże się dostać do tego uchwytu żeby nic nie urwac? Ten plastik wokoło włacznika awaryjnych, przeciwmgielnych jest na zatrzaski?
Tyrath Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Tak, na zatrzaski. Tylko ostrożnie bo łatwo wyrwać te blaszki. P.s. jak rozkodowałeś vin? Bo wszedzie chcą $$$
Garet Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 daj jakies foto konsoli, cos ktoś napewno poradzi...
MANjaK_01 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 VIN rozkodował mi miły Pan w aso jak byłem kupić termostat. Nic nie płaciłem.
Rekomendowane odpowiedzi