Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Po Kasi seat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po rozstaniu z Kasią :cry::beksa:

213et0n.jpg

Przyszedł czas na coś taniego i żeby to jakoś jechało :ph34r:

Lełon :buahaha:

Koło audi to nawet się to nie może stanąć :no:

Ale do rzeczy

Seat :zyzol:

Rok 2005

2.0 FSi 150KM wdupio paliwo jak głupi :suicide_anim:

wypas :laughing2:

tempomat

Wspomaganie

4 szyby elek.

czujnik ciśnienia w oponach

elek.składane lusterka

domykanie szyb z pilota

klima

Czujnik parkowania tył

13zbd6f.jpg

292nou1.jpg

2n03ghf.jpg

166hl7a.jpg

Na początek higiena :yes2: olej i wszystkie filtry :gicior:

67p7j7.jpg

2h6sm6r.jpg

2nvgem8.jpg

2l6wzk.jpg

2drunwz.jpg

nponj4.jpg

założenie lusterka fotochrom podłączenie i pomalowano w czarny mat :wink4:

2h67ibk.jpg

9s8mrd.jpg

2v0z6le.jpg

Fele 18 z s3

femj3l.jpg

takie foto tylko mam

i teraz mała rzeżba na wzór audi

2rqy1dt.jpg

2ptqn7n.jpg

No i oczywiście gniazdo 12v z b8 :pleasantry: w leonie dali gniazdo bez podświetlenia :fool:

e8qseg.jpg

288qqmr.jpg

Na razie to tyle :cool1:

Edytowane przez srb38vx

Opublikowano

Boski Lełon :decayed: szwagier przyszły ma takiego ale cos koło 180 kuca tak że nie powiem dość to jedzie :wink: Zastanawiam się tylko co projektant wnętrza a dokładniej środkowego panela (radio i co to tam jeszcze jest) miał na myśli jak to projektował :facepalm: :facepalm: wygląda to jak znikopis dla dzieci :grin:

Edytowane przez shakal

Opublikowano

Ten lełon jest taki boski jak jego właściciel.
A teraz Panowie poważnie jaki to je piykne. Chopy ten lełon je nojpiykniejszy na całej południowej Polsce, a już na pewno na parkingu pod blichrym. Andrzejku i to ni ma żodno złość bo wiysz że jo Ci fest przaja i jo by sie z Ciebie nigdy nie śmioł. Naprowda to mosz rychtyk piykne :wink::naughty:

Edytowane przez main

Opublikowano
  • Autor

Ten lełon jest raju boski jak jego właściciel.

A teraz Panowie poważnie jaki to je piykne. Chopy ten lełon je nojpiykniejszy na całej południowej Polsce, a juz na pewno na parkingu pod blichrym. Andrzejku i to ni ma zodno złość bo wiysz ze jo Ci gest przaja i jo by sie z Ciebie nigdy nie smioł. Naprowda to mosz rychtyk piykne ;-)

mosz wpier.ol łosiu :grin:

Opublikowano

godny następca! :wink:

ale piszcie po polsku bo trzeba się głowić żeby zrozumieć :decayed:

Opublikowano

hahahahhaa

Jędrek mnie o to chodziło żeby to głównie on zrozumiał :naughty: ale spoko będzie już pisane polsku :wink:

Opublikowano
  • Autor

Boski Lełon :decayed: szwagier przyszły ma takiego ale cos koło 180 kuca tak że nie powiem dość to jedzie :wink: Zastanawiam się tylko co projektant wnętrza a dokładniej środkowego panela (radio i co to tam jeszcze jest) miał na myśli jak to projektował :facepalm: :facepalm: wygląda to jak znikopis dla dzieci :grin:

Piter daj spokój ten co wymyślił montaż tapicerek dzwi i paru innych rzeczy powinien iść na :suicide_anim: niektóre rozwiązania to porażka :wallbash:

Jo ci dom zaro następca :grin: To jest pewne że to jest pierwszy i ostatni seat w moich rękach :wink::grin:

hahahahhaa

Jędrek mnie o to chodziło żeby to głównie on zrozumiał :naughty: ale spoko będzie już pisane polsku :wink:

Main ty łajzo pisz po polsku :grin::grin: inspektor z gruby :decayed:

Opublikowano

Andrzej, Seat to takie prawie Audi :decayed: będzie Pan Zadowolony :decayed::decayed::decayed:

Gratki zakupu, oby się dobrze sprawowała furmanka :wink:

Btw

Nie pozostaje nic innego jak jeszcze zmienić końcówkę nick-a na ...46L6 :grin:

Opublikowano
  • Autor

Andrzej, Seat to takie prawie Audi :decayed: będzie Pan Zadowolony :decayed::decayed::decayed:

Gratki zakupu, oby się dobrze sprawowała furmanka :wink:

Btw

Nie pozostaje nic innego jak jeszcze zmienić końcówkę nick-a na ...46L6 :grin:

:grin::grin::grin: Mariusz mam nadzieje że rok tym pojeżdza i powrót do audi :kox:

Opublikowano

Widze ze nastała moda na małe wariaty (hot hatch ) chyba sprzedam swoja a4 i też se sprawie takiego małego wariata :P

Edytowane przez Maniek@

Opublikowano

Andrzejku - nigdzie nie widziałem, ale mam nadzieję, że chyba opier..liłeś już całość pianką? :naughty: A poważnie, to szkoda, że pozbyłeś się tak zadbanej A4-eczki - ale życie jest jakie jest. Szybkiego powrotu do 4 kółek :)

Opublikowano
  • Autor

Andrzejku - nigdzie nie widziałem, ale mam nadzieję, że chyba opier..liłeś już całość pianką? :naughty: A poważnie, to szkoda, że pozbyłeś się tak zadbanej A4-eczki - ale życie jest jakie jest. Szybkiego powrotu do 4 kółek :)

Dzięki :wink:

2u6cufr.jpg

:D169gity.jpg

Edytowane przez srb38vx

Opublikowano

lewe przednie drzwi były malowany , czy tylko tak na zdjęciu wyszły jaśniejsze ???

Opublikowano
  • Autor

lewe przednie drzwi były malowany , czy tylko tak na zdjęciu wyszły jaśniejsze ???

Piter :decayed: chyba tak na foto wyszło :wink: , malowane były prawe tylne dzwi (poprawki) na środku dzwi kółko tam jest odcień :facepalm:

9

Opublikowano

no niestety srebrny to chyba najgorszy kolor do malowania . Na moim starym a4 pomalowałem sobie maske i błotniki bo odprysków było od groma , dopiero za 3 malowaniem udało się tak pomalować , że odcienie się zgadzały

Opublikowano
  • Autor

Dziś trochę przetestowałem spalanie tego bolida :angry: 60 km przy 200 km/h spalanie 17L :facepalm::grin:

Opublikowano

Dziś trochę przetestowałem spalanie tego bolida :angry: 60 km przy 200 km/h spalanie 17L :facepalm::grin:

sprawdzałeś może Vmax ?

Opublikowano

Czym czyściłem auto w środku , dywany i resztę

Opublikowano
  • Autor

sprawdzałeś może Vmax ?

jeszcze nie. ale w przyszłym tygodniu szykuje się trasa to go sprawdze :wink::decayed:

Czym czyściłem auto w środku , dywany i resztę

Piter już dużo przerabiałem tych środków do tapicerki ,ale na dzień dzisiejszy nie znalazłem nić lepszego od tego :wink:http://allegro.pl/forch-pianka-czyszczaca-do-tapicerki-szyb-r560-i4842607613.html

Opublikowano

fajny seacik, widziałem ale nie macałem bo na razie nie można, do środka zajrzałem tylko przez szybę bo wyczyszczony i nie można, ehhh chciałbym mieć tak czysto z przodu jak on w bagażniku :kox: