Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Po Kasi seat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

fajny seacik, widziałem ale nie macałem bo na razie nie można, do środka zajrzałem tylko przez szybę bo wyczyszczony i nie można, ehhh chciałbym mieć tak czysto z przodu jak on w bagażniku :kox:

:decayed::decayed::decayed: w przyszłym tygodniu jestem u ciebie :wink:

Opublikowano

Endriu czym malowałeś to lusterko ?

Opublikowano
  • Autor

Endriu czym malowałeś to lusterko ?

2wob22w.jpg:decayed:

Oczywiście lusterko do drobnych tajli ,papier wodny 2500 i matowanie :wink:

Opublikowano

Fajna padlina :PSilniczek pewnie fajny na miasto bo wygrzebie się z każdych obrotów i nie trzeba często sięgać po lewarek ale na trasę to pewnie już do wyprzedzania trzeba co?

Edytowane przez dziadek

Opublikowano
  • Autor

Fajna padlina :PSilniczek pewnie fajny na miasto bo wygrzebie się z każdych obrotów i nie trzeba często sięgać po lewarek ale na trasę to pewnie już do wyprzedzania trzeba co?

Bartek miałeś podobną padlinę z tym motorem :decayed: bo to co napisałeś zgadza się w 100% Ale na trasie też się fajnie radzi do 200 km|\h :naughty: tylko to spalanie :grin: mam zamiar się tym bujnąć nad może w lato :decayed: tylko nie wiem czy nie lepiej samolotem lecieć ,pewnie taniej by wyszło :grin::grin::grin:

:decayed::grin:

21ccy9j.jpg

dglk.jpg

106ajh2.jpg

sory za jakoś zdjęć :decayed:

Opublikowano

zaczyna się :naughty:

Opublikowano

to samo pomyślałem. jak go kupił powiedział " nie byda do niego cis kasy, to je yno auto na przetrwani przez rok"

prawda taka że Endrju by se kupił hulajnogę i ją też by pomodził :facepalm::grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

znamy Andrzejka i wiemy jak to z nim jest :naughty:

Opublikowano

Sory za OT ale powiedzcie mi czy seat Altea 2.0 tdi juz są wszystkie na CR ?

Żeby nie było mi się seacik podoba

Opublikowano

W altea to prawie nie ma silników cr , same pd , dopiero pod koniec produkcji masz cr

Opublikowano

W altea to prawie nie ma silników cr , same pd , dopiero pod koniec produkcji masz cr
Czyli jakiś głupot się naczytałem. Dzięki
Opublikowano

ale w altei są 2.0 mniej awaryjne, bo montowane poprzecznie.. ;)

Opublikowano

to samo pomyślałem. jak go kupił powiedział " nie byda do niego cis kasy, to je yno auto na przetrwani przez rok"

prawda taka że Endrju by se kupił hulajnogę i ją też by pomodził :facepalm::grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dokładnie ja tez to słyszałem i podejrzewam ze te mody sie skończą dopiero jak środek seata bedzie wyglądał przynajmniej jak w b7 lub b8 :D

Opublikowano

dokładnie ja tez to słyszałem i podejrzewam ze te mody sie skończą dopiero jak środek seata bedzie wyglądał przynajmniej jak w b7 lub b8 :D

Pany wpadł dziś do mnie i siedziałem w lełonie. szczerze to do Kasi pozwolił mi siąść tylko raz i to po minucie mnie zjeba... że się mam nie bawić elektrycznym siedzeniem :facepalm:

ale do czego zmierzam chłopaki i dziewczęta się zaczęło i to poważnie. synek se teraz musi kupić jeszcze jakiś fajny śpiwór albo ciepło pierzina :grin: :grin: :grin: :grin: bo kino już mo lepsze w aucie niż domowe . tv z domu będzie za chwile albo tu, albo na allegro wystawiony bo będzie oglądał filmy w aucie.

Opublikowano

o jeszcze mnie tu nie było :blink:

Coś Ty to chłopaku kupił???? jakaś dupra lełon.............. rury kangury gdzie są ?? :polew:

Jak to mówią mężatki - mały ale wariat :wink:

Opublikowano

jakoś długo nie zagladałem do tego działu i ....co jak pacze??Andrzej cos ty za padake kupił? :wink: z roboty cie zwolnili czy co? :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś trochę przetestowałem spalanie tego bolida :angry: 60 km przy 200 km/h spalanie 17L :facepalm::grin:

Jak w 2,5 :naughty: .....fajny dupowozik .....bezawaryjnej jazdy Andrzejku :hi:

jakoś długo nie zagladałem do tego działu i ....co jak pacze??Andrzej cos ty za padake kupił? :wink: z roboty cie zwolnili czy co? :P

Zrobi Cię ta padaka jak będzie chciała :wink:

Edytowane przez Arturoo

Opublikowano

Artur a ty w koncu wsadziłeś do padła nowy silnik i już pyskujesz? :wink::grin:

Opublikowano

Teraz stary niestety ale jesteś w okolicy najwolniejszy :decayed:....no chyba ,że dydo cytryną stanie koło Ciebie to jakieś szanse masz :decayed:

Opublikowano

Teraz stary niestety ale jesteś w okolicy najwolniejszy :decayed:....no chyba ,że dydo cytryną stanie koło Ciebie to jakieś szanse masz :decayed:

oj zdziwiłbyś sie czy jestem najwolniejszy zdziwiłbys sie :D