Marcin850527 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 no skomplikowane to nie jest, poradził by sobie z tym 5 letni chlopczyk wiec do specjalisty DEV nie wysyłałem Gdybym Ci nie podpowiedział to nadal byś był w czarnej d.... Dev wyrastasz na senseja klubu A4 Mistrza, mentora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Juz dawno wyroslem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Juz dawno wyroslem... I takich szaolinów jak najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Hmm nigdzie nie napisalem ze tak nie bylo :-) dzieki za podpowiedz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb01 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Nie chce zakładać nowego tematu. Zakupiłem dziś zawór dv forge. Jest trochę brudny w środku i się zacina. Czym smarować taki zawór. Znalazłem gdzieś w necie że wazelina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shhaddoww Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Tylko smar syntetyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 3 godziny temu, Grzyb01 napisał: Nie chce zakładać nowego tematu. Zakupiłem dziś zawór dv forge. Jest trochę brudny w środku i się zacina. Czym smarować taki zawór. Znalazłem gdzieś w necie że wazelina? może być do cylinderkow hamulcowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb01 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Godzinę temu, Shhaddoww napisał: Tylko smar syntetyczny. Godzinę temu, Dev napisał: może być do cylinderkow hamulcowych Dzięki Panowie. Smar do cylinderkow mam więc jutro będzie czyszczenie i smsrowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi