Stano Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2015 Auto niestety będzie musiało zostać u Mnie bo w poniedziałek zaczynamy wymiane rozrządu. Nie będzie opłacało się go sprzedawać.
Stolkien Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 no to NIESTETY? Stano chyba musimy porozmawiać po męsku! Fakt zawsze mogło to być 2.0Tfsi
Rabbi Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Auto niestety będzie musiało zostać u Mnie bo w poniedziałek zaczynamy wymiane rozrządu. Nie będzie opłacało się go sprzedawać. eeetam,o ile dobrze liczę to w ciągu 1.5 roku to Twoje czwarte auto więc pewnie i to długo nie zabawi
Stolkien Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 zara mu sie znudzi lub zamieni na Faster/ Stronger / Better/ harder A wracając do poprzednich furek , to ta B7 2.0TDI była mega zadbana i wypasiona. szkoda że gnój i ośka była.
mech15 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 A wracając do poprzednich furek , to ta B7 2.0TDI była mega zadbana i wypasiona. szkoda że gnój i ośka była. a to może miał też taką z brązowymi skórami?
Ans Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Tak myśle o takiej 3.0 Tdi, wchodze tutaj w ten temat co jakiś czas, bardzo podoba mi sie ta b7. Teraz taką znaleźć ale właśnie jak z rozrządem Stano? Za same części wychodzi chyba ponad 4k?
Stano Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tak myśle o takiej 3.0 Tdi, wchodze tutaj w ten temat co jakiś czas, bardzo podoba mi sie ta b7. Teraz taką znaleźć ale właśnie jak z rozrządem Stano? Za same części wychodzi chyba ponad 4k? No niestety tak wychodzi. Rozrząd mocno nie dokucza ale odezwie sie na ciepłym przy odpalaniu. Wole to zrobić.Niestety bo mialem nadzieje że dlugo nim nie pojezdze i bede mógł zmienić
grimfrost Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jak się rozmyslisz i będziesz chciał pogonić to daj cynka, cały czas jestem chętny na to wozidło, fajna sztuka i rzut beretem do Ciebie
Stano Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jak się rozmyslisz i będziesz chciał pogonić to daj cynka, cały czas jestem chętny na to wozidło, fajna sztuka i rzut beretem do Ciebie Do weekendu 35tys i jest Twoj. Wiecej mnie kosztowalo tak jak stoi.
grimfrost Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 łooooooo, szybka decyzja i powiem Ci, że zabiłeś mi gwoździa, jeśli kumpel się zdecyduje na mój to robimy deala, jak nie opchnę auta to z kasą się nie wyrobię i będę musiał się wstrzymać ze 2-3 miechy
Stolkien Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Stano to jest miszcz 2 miesiące i następny
Rabbi Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Stano to jest miszcz 2 miesiące i następny zmienia jak rękawiczki
Stano Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Stano to jest miszcz 2 miesiące i następny zmienia jak rękawiczki Rękawiczki mam cały sezon :-D
rodzyn889 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Piękny jak do sieprnia nie pogonisz go to jestem u Ciebie po niego Bo będę szukał rodzinnego kombi na drugi pojazd lada dzień
Stano Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Piękny jak do sieprnia nie pogonisz go to jestem u Ciebie po niego Bo będę szukał rodzinnego kombi na drugi pojazd lada dzień Tak jak pisałem. Do soboty mogę Go sprzedać za 35tys. W poniedziałek jak już trafi na rozrząd to już zostaje u mnie bo zaraz po tym w następny weekend chce wywalić DPF, założyć dowpipe i robić korekte softu. To wszystko sporo kosztuje więc już nie będzie mi się opłacało sprzedawać.
tomekhxc Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Piękny jak do sieprnia nie pogonisz go to jestem u Ciebie po niego Bo będę szukał rodzinnego kombi na drugi pojazd lada dzień Tak jak pisałem. Do soboty mogę Go sprzedać za 35tys. W poniedziałek jak już trafi na rozrząd to już zostaje u mnie bo zaraz po tym w następny weekend chce wywalić DPF, założyć dowpipe i robić korekte softu. To wszystko sporo kosztuje więc już nie będzie mi się opłacało sprzedawać. dokładnie jak ogarniesz to wtedy możesz śmialo jezdzic długie lata
Stolkien Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Możesz jeździć dłuugie 2-3 miesiące
Stano Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Możesz jeździć dłuugie 2-3 miesiące Wszystko kwestia ceny. Najchętniej to bym chciał takim na codzień jeździć http://allegro.pl/chevy-49-pickup-kustom-i5010871635.html, http://otomoto.pl/chevrolet-inny-chevrolet-pickup-1953-C35109332.html
Rekomendowane odpowiedzi